Miért utálják a legtöbben a Naruto shippuudent?
Véleményem szerint a shippuden a sima Narutónál is jobb. Nyilván van ami nekem se tetszett pl. hogy a végén már ninják helyett istenekkel harcolnak meg ők is azok lesznek szinte. De akkor is szerintem sokkal jobb, hogy idősebbek, meg megismerhetjük jópár karakter igazi múltját (pl. Shisui, Itachi..), komolyabb lett az egész anime, vett egy "sötétebb" fordulatot.
Sok helyen olvasom, hogy: a shippuuden egy erőltetett sz@r, az eredeti jobb volt, ennek semmi értelme, be kellett volna fejezni a Narutoval az egészet stb.. Valaki le tudná írni, hogy mire ez az egész utálat? Mert én tényleg nem értem. Ne értsetek félre nem akarok senkivel veszekedni, tiszteletben tartom mindeki véleményét, csak kíváncsi vagyok rá. Titeket is kérlek, hogyha nem értetek egyet, akkor se legyen veszekedés.
Általában akárminek készül második rész, azt valamiért sok ideig utálat veszi körbe, mert az már nem az eredeti, amit mindenki megszokott.
Ugyebár mindenkinek megvan a saját véleménye, én például ezeket soha nem olvasom el a kommenteknél, mert rengetegszer jártam úgy, hogy ezek miatt nem kezdtem el nézni egy animét/filmet, s végül mikor rászántam magam kimondottan tetszett. Én nagyon szeretem a Shippuudent, ugyan úgy, mint a Naruto első részét, szerintem jól kidolgozott, és izgalmasak új karakterek, meg a régiek háttértörténete is, de ez is csak egy vélemény a sok közül.
Olyan hű de nagy utálatot nem kap pedig. A többség Konoha ostromáig nagyon is szeteti (én is). Viszont a végső nagy háború már egy borzalom amin az animében levő temérdek gagyi filler sem segített.
Szvsz a sima Naruto ezerszer jobb így is de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!