A naruto shippudennél a magyar forditasnal miért az 500-ik resz az utolsó?
Pontosan 500 rész a Shippuden. Utána jön a Boruto.
#3 (11:04) pedig két dolgot állít, mindkettő téves. Minden szál el lett varva az utolsó 20 részben, max nem tetszett 1-2 embernek. A másik tévedés, hogy a Boruto "közel sem annnyira rossz". De. De az. A pofátlan kisajtolása az utolsó fillérnek is a Naruto névből. Emellett a plot gyakorlatilag nem létezik, felismerhetetlen az, hogy melyik rész filler és melyik canon, egy karakter sincs normálisan kidolgozva. Sablonos vagy szimplán idegesítő karakterek semmitmondó interakcióinak az összessége. És nem azért borzasztó, mert "NiNcSeNeK ePiC hArCjElEnEtEk", hanem egyszerűen unalmas az előbb leírtakból adódóan. Semmi nem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Boruto kezdete előtt kiadtak el filmet, amit utána jobb minőségben az anime szóról-szóra feldolgoz az 50-65 részek között. A zenéjéről pedig szót sem érdemes ejteni. 1-2 számot használnak fel végtelenszer, adott jelenettípusokhoz. Ez nem a minőségi igény, hanem a mennyiségi igény gyermeke.
#4/5
Ízlések és pofonok. Én gyerekként nem néztem Narutot, tavaly néztem végig egyhuzamban és főleg a Shippudennek nagyon hullámzó volt a színvonala. Most Borutoban főleg az utóbbi részekben hozzák a kötelezőt részről részre.
Én pont hogy örülök annak, hogy a fillerekkel kezdtek valamit, mert a Shippudennek a megítélésén rengeteget rontottak a randon indokolatlan filler részek, amik sokszor a sztoryt keresztbe vágták.
Azt pedig nem nevezném elvarrt szálnak, hogy Naruto random hozzámegy Hinatához, semmi nem derül ki se az udvarlásról se semmiről, csak tömérdek filler van, hogy ki milyen ajándékot vásárol nekik (ami egyáltalán nem érdekes...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!