Ajánljátok a boku no pico c. animét?
Nekem is ajánlotta egy (hatalmas anime fan) barátnőm, amikor még csak 2 animét láttam. Szerencsére egyszer már megszivatott egy f*s animével amit én naivan ekezdtem nézni, szóval most előtte rákerestem yt-n a boku no pico-ra, hát kidobott valami olyasmit hogy a világ legrosszabb animéje..
Kicsit dühös voltam..Az előtt utáltam az animéket, épphogy még csak ismerkedtem a műfajjal, már ajánl egy ilyen szennyt (viccből-_- szerintem nem vicces.) ami csak mégjobban megutáltatta volna velem az animéket..
Bunkóságnak tartom ezt és más sz*rokat szándékosan ajánlani akárkinek is "viccből".
Mindegy.
Amúgy tényleg a death note al kezd! Én is azzal kezdtem, az egy CSODA! Az volt az 1. Animém, ami ráébresztett hogy az anime nem szar sőt :)
Most se vagyok egy .."otaku" vagy Miafos, 12 animét láttam, de kikapcsolódásként nagyon jó :)
Az ok, hogy hentai.
Az ok, hogy yaoi.
Az ok, hogy shotacon.
De ritka sz@r...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!