Nana, sword art online, lovely ccomplex, vampire knigh
naruto, bleach, attack on titan, one piece, fairy tail ezek ilyen hiresebb, felkapottabb animek
2014. aug. 12. 23:41
2/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2014. aug. 12. 23:45
3/12 anonim válasza:
Steins;Gate,FMA Brotherhood,Shiki de ilyen hogy fos art online azt kerülném.
2014. aug. 13. 04:47
4/12 anonim válasza:
Ayashi No Ceres
Black Blood Brothers
Fruits Basket
Gravitation
Hakuouki
Hakushaku to Yousei
Hanasakeru Seishounen
Hiiro no Kakera
Kamigami no Asobi
Otome Youkai Zakuro
2014. aug. 13. 07:41
5/12 anonim válasza:
Hunter x hunter 2011
Kuroko no basket
2014. aug. 13. 08:20
6/12 anonim válasza:
Kicsit komolyabbak: Death Note, Tokyo Ghoul, Zankyou no Terror, Attack on Titan
Sport témájúak: Kuroko no Basket, Free!, Haikyuu!! (ezek általában viccesebbek, de az a tipikus "no one is dying but i'm still crying" :D)
Ajánlom még a Black Butlert esetleg, meg ha egy rövidebbel indítanál, akkor a No.6-ot.
2014. aug. 13. 10:42
7/12 anonim válasza:
A Sword art online tényleg jó kis anime, hangulatos meg minden, csak a sok emberkének nem tetszik hogy túl nagy port kavart. Ezért szidják mint a nemtudommit. Ha akarsz egy nagyon hangulatos animét, a sword art online kihagyhatatlan. Sosem depresszív, hanem szórakoztató :D Sokakat az zavar még benne hogy a harcok nem taktikailag vannak kivitelezve. Ami nem tudom miért lenne baj, ha már egy játékról van szó benne.
2014. aug. 13. 14:17
8/12 anonim válasza:
Sword art online nagyon jó... az első 6-7 részig aztán 4rész valami felháborítóan rossz aztán megint jó az első arc végéig. Második arc ALO valami borzalom ha nem érdekelt volna mi a story benne kihagytam volna. Ami viszont most van Arc 3 Gun gale online az eddig valami hihetetlenül jó. Már az első 5 rész simán megaláztam az első évadot és ez még csak most kezd beindulni :)
2014. aug. 13. 14:25
9/12 anonim válasza:
Black Rock Shooter (OVA)
Black Rock Shooter
Freezing
Freezing Vibration
Full Metal Panic!
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist - Testvériség
Girls und Panzer
Gokukoku no Brynhildr
Kämpfer (személyes kedvencem)
Elfen Lied (csak a szereted a véres, elmebeteg animéket
2014. aug. 13. 18:10
10/12 anonim válasza:
Szerintem hangulatos kedves anime a SAO, komolyan nem tudom mi ok van arra hogy felháborítónak meg hasonlóaknak nevezd. Mi háborít fel annyira? Egészen jópofa az egész, itt a hangulat ver sok más mindent, nem olyan komor mint egy Elfen died, ez felvidít ha szabadidőtöltés ként nézed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!