Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Éredemes a Given című 2019-es...

Almavirágenyém kérdése:

Éredemes a Given című 2019-es animet elkezdeni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam sokan hiányolják a folytatást. Befejezett vége van vagy inkább befejezetlen? Nem túl hosszú ezért csak az érdekel érdemes-e elkezdeni vagy ha végignéztem hiányérzetem lesz?
2020. dec. 12. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképpen. Először ódzkodtam a BL (Boys Love) besorolása miatt, mert azt gondoltam, hogy túlságosan erőltetik benne a fiúk közti szerelmet és semmi más nem történik benne.

Nos, ez a véleményem nagyon hamar megváltozott. Lassú cselekményű animéről van szó, mely drámai, de nem olyan szinten, mint pl. a Violet Evergarden.

Ha egy olyan animét keresel, ami élvezhető, helyenként vicces és érzelmes, akkor ez egy tökéletes választás. Folytatása meg remélhetőleg lesz.

Egyébként nem érződik lezáratlannak az anime. Szerintem teljesen korrekt vége lett az első évadnak, nem cliffhangerrel végződött.

2020. dec. 12. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Pluszban megjegyezném, ha úgy döntesz végül, hogy belekezdesz, akkor az anime megnézése után lesz egy bizonyos epizód, amelyiket többször vissza fogod / meg szeretnéd nézni.

Aki látta és tetszett neki, az tudja miről van szó.

2020. dec. 12. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ <3 már le is van töltve egyébként de úgy éreztem inkább rákérdezek. Akkor most bele is vetem magam :)
2020. dec. 12. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Majd írd meg, hogy hogyan tetszett. :)
2020. dec. 12. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Igaz lehet már meg fogod nézni, de azért én is mondom, hogy érdemes megnézni ^^

meg lesz egy movie-ja is ha minden igaz, ami állítólag nagyoon drámai lesz, már nagyon várom

2020. dec. 13. 04:11
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Jó lesz a movie is, olvasom a mangát és végre Haruékról lesz szó, én őket alapból is jobban kedvelem.
2020. dec. 15. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Megjelent már filmben is :D
2021. febr. 16. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!