Az Attack on Titan-t mennyire éri meg elkezdeni?
Eddig egy részt se láttam, de hallottam baráti körben, hogy jó sorozat.
Ha van itt aki ismeri milyen véleménnyel van róla?
Röviden: Igen.
Hosszabban: Attól függ mik az elvárásaid. A sorozat eleje eléggé shonen-es, szórakoztató, de nem tűnik annyira ígéretesnek az alapján.
Viszont az SnK egy olyan anime ami eddig csak jobb lett minden egyes évaddal. Egyre érdekesebbek a karakterek, egyre jobban kibontakozik a komplex fantasy világ ami a bugyuta alapötlet mögött rejlik.
Nem véletlen hogyha megnézed az imdb legmagasabbra értékelt sorozat részeit akkor a legújabb évadból több részt is ott fogsz találni.
Amúgy az sem véletlen, hogy ahogy egyre igényesebb a sorozat, egyre kisebb a hype körülötte :)
Én a 3.évadot azután kezdtem nézni hogy lement a GoT bődületesen rossz utolsó évadja és teljesen elfeljtettem a csalódottságomat annyira beszippantott.
"Viszont az SnK egy olyan anime ami eddig csak jobb lett minden egyes évaddal. Egyre érdekesebbek a karakterek, egyre jobban kibontakozik a komplex fantasy világ ami a bugyuta alapötlet mögött rejlik."
Mondjuk az régen rossz, hogy úgy 60 epizód kelljen ahhoz, hogy végre kibontakozzon minden... Az FMA:B hasoló komplexitású, de 64 epizód alatt letudták, és kb. a felénél már fel lett építve rendesen a sztori.
Túl sok az üresjárat az SnK-ban, amikor epizódokig elhúzzák a a harcokat (bár ez különösen az első évadban kirívó, de azért a többire is jellemző kicsit)
Szerintem igen.
Az első évad jó volt: sok harc, vér, ha szerted az ilyesmit akkor tetszeni fog.
8/10
A második évad engem nem igazán fogott meg...de másoknak ez is tetszett. A világról kiderült egy-két dolog. Nem volt rossz ez sem.
7/10
A 3.évad part 1 nagyon nagyon rossz volt.
2/10
3.évad part 2 jó volt, hozta az első évad színvonalát. 8/10
Viszont nekem ez a sorozat továbbra is egyszer nézős, nem kedvelek egy karaktert se, így maga az anime se vált a kedvencemmé. Többnyire a harcok miatt nézem.
Ha egyszer nézős, mire a magas értékelések. Egy egyszernézős sorozat, amiben igazán nem fog meg semmi, kb. 5-6 pontot ér, nagyon esetleg 7-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!