Mondjatok olyan anime /manga sorozatot ami fasza és magyar szinkronos?
Megint csak, nem követem, mi kapott szinkront és mi nem, de amiről tudom, hogy van, fäsza és alapmű:
Ghost in the Shell
Cowboy Bebop
Ghibli filmek nagy része
Tokyo Godfathers, Perfect Blue (a Paprika is forgalomba került Magyarországon, de nem tudom, szinkront kapott-e)
Fullmetal Alchemist (fura, hogy mostanában ritkán ajánlják még a Brotherhoodot is. Kezd régi lenni az újoncoknak?)
Nem pontoztalak, de attól, hogy nem ajánlod az AoT-ot bőven eleget tettél a lepontozásért azzal, hogy alapműnek és "fäszának" nevezted a Narutót, illetve ajánlottad a Sword Art Onlinet.
Animéseknél alap a Naruto tudtommal.... De kérlek szólj ha már nem így an, mert akkor nagy boomer vagyok😥
A Sword art online pedig szerintem fasza xd
Hősakadémia
Devil May Cry
Bleach
Yu Yu Hakusho
Rozsomák (2011)
X-Men (2011)
D.Gray-man
Slayers (és a folytatások)
Soul Eater
Sailor Moon
Sámán Király
Dragon ball (és a folytatások)
Hirtelen ennyi szinkronos anime sorozat jutott eszembe a felsoroltakon kívül (és a Pokémon típusúakat kihagyva).
Watamote
Chihiro szellemországban
A sejtek alapállományának legnagyobb része víz.
Ismételjétek át, amit erről tanultatok, holnap közösen folytatjuk. Egy kis beszélgetést kezdeményezek: 19.50-kor küldök egy linket, amivel be tudtok csatlakozni a beszélgetésbe.
---Irén néni
Akiknek ez már jól megy, gondolkodhatnak a következő témán. Holnap után a növényekről fogunk tanulni, szintén 19.50-kor küldöm a linket, amivel be tudtok csatlakozni. Téma: az abszcizinsav: az auxinokkal, a gibberellinekkel és a citokinenekkel ellentétben növekedésgátló növényi hormon. Fenntartja a fás növények téli nyugalmát.
Holnap csak a sejtek alapállományáról lesz szó. 19.50-kor kezdünk, ne késsetek!
Jó felkészülést holnapra!
---Irén néni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!