Az Attack on Titan tényleg csak 16 részes lesz? Ezt az évadot is ketté bontják?
"Te most vagy troll vagy, vagy pedig retardált, és képtelen vagy a táblázatok értelmezésére"
Fgoyatékos, a táblázatban szerepel, hogy utána szikronizálnak, vagyis a rész már kész van.
"Nem, neked nem ez volt az állításod, hanem ez"
Ugen, ugyanezt ismételtem meg. Az animációk, amik a RÉSZEK azok kész vannak. Ahogy a táblázatban látod, a szikron még nincs meg, aminek nem része az animáció.
Látom a szövegértés nehezedre esik. :)
"Egy rész akkor van KÉSZ, ha olyan állapotban van, hogy mehet a képernyőre."
Nem, egy rész akkor van kész, ha az már nem változik. Ezért nem mondjuk, hogy amikor megírják a storyboard-ot, akkor kész, mivel az változhat, a kész animáció már nem változik.
"Az első táblázat egyértelműen nekem ad igazat. Amikor az első rész a tévére kerül, a harmadikat még vágják, a negyediket meg éppen animálják."
Bocs, nem tekintek egy olyan táblázatot érvadónak, ami a broadcasting-ot sem tudja helyesen leírni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha az lenne a ténylegesen menet, akkor szinkron nélkül néznéd az animét. :DDD
"Na de ilyen jó ütemtervvel nagyon ritka, ha rendelkezik egy anime. Az SnK pedig nem rendelkezik ilyen jóval"
Nem, az a nagyon ritka, ha nincsenek meg kezdésre, főleg egy olyan név, ami az AoT.
Akkor csúsznak bele, pl. a szinkronnal, ahogy a táblázat mutatja, ha nincs pénze a stúdiónak. Ezért a már kiadott részekből bejövő pénzzel fejezik be a maradékot.
De az AoT esetében nem erről van szó.
"Ember... hasonlítsd már össze mondjuk a Jujutsu Kaisen meg a Final Season stábját, sok közös nevet nem fogsz találni rajtuk."
Ember, hasonlítsd már össze a voice actorok neveit a stúdió tagjaival, sok közös nevet nem fogsz találni.
Ahogy a táblázatban látható, az első rész idején már a stúdió feladata elsődlegesen lezárult.
Amúgy meg, nem csak két animéről van szó.
Illetve ha ebben igazad lenne, akkor a két anime nem gyakorolna egymásra hatást, mivel a logikád szerint teljesen más csapatok dolgoznak rajtuk, viszont ahogy a múltban is láthattuk, ez nincs így. Egymásra minőségbeli hatást gyakorolnak, mivel nem két teljesen elkülönölő csapat dolgozik rajta (részben mert a mappa nem is olyan nagy).
Oké, felfogtam, hogy szarsz a tényekre. Én napi szinten követem az egyik animátort weibo-n aki most az SnK-n dolgozik és a napokban is arról beszél, hogy rengeteget kell dolgoznia. Szóval erről ennyit. Na szevasz. Élj a kis álomvilágodban.
"Illetve ha ebben igazad lenne, akkor a két anime nem gyakorolna egymásra hatást"
Nem is gyakorol egymásra hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!