Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az Attack on Titan tényleg...

Az Attack on Titan tényleg csak 16 részes lesz? Ezt az évadot is ketté bontják?

Figyelt kérdés
Ha ketté bontják, akkor csak a part1 lesz 16 részes, vagy összesen ennyi lesz? Vagy igazából még semmit se lehet tudni?

2020. dec. 8. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs erről hivatalos infó, hogy 2 részre lesz osztva. De igen, egyenlőre csak annyit tudunk, hogy 16 részes lesz.
2020. dec. 8. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
Én azt mondanám, hogy lesz part2. Mármint a manga még nem ért véget, igaz a végén van, de amikor elkezdik leadni az animét, akkor már kész az összes rész, vagyis ha nem mondta meg nekik a készítő, hogy mi lesz a manga még ki nem adott számaiban (amit én kétlek), akkor lesz part2.
2020. dec. 9. 00:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"amikor elkezdik leadni az animét, akkor már kész az összes rész"

Nem, ez egyáltalán nem így van. Normál esetben olyan 5-6 rész szokott kész lenni a premier időpontjára, a többin pedig folyamatosan dolgoznak az anime futása alatt is.

Ez a Final Season esetében, aminek elég rossz produkciós ütemterve volt, 2 rész lett. Szóval a műlt héten még csak 2 epizóddal voltak kész.

2020. dec. 9. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egyben lesz, 2 megjelent mangakötet adaptálását jelentették be hivatalosan mert az az utáni, utolsó még nem jelent meg, ugyanakkor biztosra veszem hogy forgatókönyv formában befejezve már megvan nekik minden a végéhez.
2020. dec. 9. 17:41
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nincs bejelentve hivatalosan hogy 16 részes lenne az évad.
2020. dec. 9. 17:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

5: De be van, a hivatalos oldalon: [link]

"Szerintem egyben lesz, 2 megjelent mangakötet adaptálását jelentették be hivatalosan mert az az utáni, utolsó még nem jelent meg, ugyanakkor biztosra veszem hogy forgatókönyv formában befejezve már megvan nekik minden a végéhez."

Biztosan nem lesz egyben, mert a Kingdom anime az NHK csatornán ugyanabban az idősávban van, mint az SnK, és előbbi tavasszal visszatér.

Egyébként nem tudom miről beszélsz, amikor azt mondod, hogy "2 megjelent mangakötet adaptálását jelentették be hivatalosan". Egyáltalán nem történt ilyesmi. Eleve a 16 rész vagy 7-8 kötetet fog feldolgozni, szóval nem tudom összerakni a számokat.

"ugyanakkor biztosra veszem hogy forgatókönyv formában befejezve már megvan nekik minden a végéhez."

Én meg biztos vagyok benne, hogy nem, mert ahhoz tudod látni kéne a végterméket, hogy normálisan adaptálják. Azért nem tudja senki, hogy mi lesz a 16. rész után, mert még maguk a készítők se tudják. Amíg nincs vége a mangának nem fognak hozzákezdeni.

2020. dec. 9. 17:53
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, ez egyáltalán nem így van. Normál esetben olyan 5-6 rész szokott kész lenni a premier időpontjára, a többin pedig folyamatosan dolgoznak az anime futása alatt is."

Ja, ebben biztos vagyok, azért tud egyszerre több anime is futni egymással párhuzamos ugyanattól a stúdiótól, mert biztosan nincsenek kész vele. :DD

A toei is alig bír a one piece-szel, amit folyamatosan kell gyártani, pedg több, mint kétszer annyian vannak, mint a mappa dolgozók. És a mappa-nak még más animéje is van a season-ben.

A legtöbbször ezek előre kész animék, és amikor már jön ki, akkor máson dolgoznak.

2020. dec. 10. 00:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7: Ne beszélj már nettó baromságot légyszíves. Ha az én szavamnak nem hiszel, akkor tessék, győzzenek meg a tények, egyenesen az animeiparban dolgozóktól: [link]

"Ja, ebben biztos vagyok, azért tud egyszerre több anime is futni egymással párhuzamos ugyanattól a stúdiótól, mert biztosan nincsenek kész vele"

:DDD Az ugye megvan, hogy különböző animéken különböző stáb dolgozik, még akkor is, ha ugyanaz a stúdió készíti?

Már megint egy újabb animés delikvens, aki semmilyen forrást nem hoz, csak a feltételez pár dolgot, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal :D

2020. dec. 10. 01:11
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

"Ne beszélj már nettó baromságot légyszíves. Ha az én szavamnak nem hiszel, akkor tessék, győzzenek meg a tények, egyenesen az animeiparban dolgozóktól"

Ja, így már tényleg igazad: "this one says it takes 35 weeks or around 8-9 months to make a 13 episode anime show"

Oh, ez pont engem igazol.

Mellesleg az alsó táblázatban még oda is van írva, hogy 00 weeks: video finish a 13. résznél.

Az állításom az volt, hogy a videók kész vannak, míg a tied az, hogy nem. Elég látható, hogy a videókat az anime kezdetének időpontjára már elkészítettek.

Más szavakkal, ahogy mondtam, ha nem tudják előre, hogy mi lesz a történetben, akkor lesz még egy évada.

"Az ugye megvan, hogy különböző animéken különböző stáb dolgozik, még akkor is, ha ugyanaz a stúdió készíti?"

Te tényleg nem tudod, hogy hány ember kell egy anime elkészítéséhez? :DDD

Ez igen szánalmas, hogy így jár a szád.

"Már megint egy újabb animés delikvens, aki semmilyen forrást nem hoz, csak a feltételez pár dolgot, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal :D"

Engedd meg, hogy én is így kezdjem a mondatom:

"Már megint egy újabb animés delikvens, aki" olyan forrást hoz, amivel saját magát cáfolja. :DDD

2020. dec. 10. 01:24
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

Te most vagy troll vagy, vagy pedig retardált, és képtelen vagy a táblázatok értelmezésére.

Arról nem is beszélve, hogy még hazudsz is:

"Az állításom az volt, hogy a videók kész vannak"

Nem, neked nem ez volt az állításod, hanem ez: "amikor elkezdik leadni az animét, akkor már kész az összes rész"

Ez azért baromira nem ugyanaz. Egy rész akkor van KÉSZ, ha olyan állapotban van, hogy mehet a képernyőre.

De egyébként lássuk csak, mi van a táblázatokban, ha már képtelen voltál értelmezni:

Az első táblázat egyértelműen nekem ad igazat. Amikor az első rész a tévére kerül, a harmadikat még vágják, a negyediket meg éppen animálják.

A második táblázat már egy jóval egészségesebb ütemtervet mutat, de ott is látszik, hogy teljesen kész egyik epizód sincs akkor amikor adásba kerül az első rész. Na de ilyen jó ütemtervvel nagyon ritka, ha rendelkezik egy anime. Az SnK pedig nem rendelkezik ilyen jóval, januárban kezdték el csinálni, és az animátorok szerint egy SnK epizódot 2x annyi idő megcsinálni, mint egy átlagos anime epizódját. Az pedig, hogy 2 epizóddal voltak készen még a múlt héten az tény, maga az egyik animátor erősítette meg weibo-n.

"Te tényleg nem tudod, hogy hány ember kell egy anime elkészítéséhez?"

Ember... hasonlítsd már össze mondjuk a Jujutsu Kaisen meg a Final Season stábját, sok közös nevet nem fogsz találni rajtuk.

2020. dec. 10. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!