Melyik animét láthattam? Évek óta keresem!!
Sziasztok!
Még kiskoromban amikor az volt nekem mondva, hogy az "az anime baromság,ne nézd" történt velem, hogy épp feküdtem az ágyban betegen és mit tudtam csinálni, kapcsolgattam a tv-t keresve valami mesét. Meg is akadtam egy animénél, gondolkodtam, hogy tovább kapcsoljam, de végül ott maradtam.
Egy kórházi, szomorú jelenet volt az ágyban srác feküdt valószínüleg nagy csata után, mert jól bekötözve eszméletlen állapotban feküdt. (Talán volt még bent valaki, aki szomorúan reménykedett h felépül). AMIKOR IS, valaki berontott a szobába felugrott az ágyba, majd szegény eszméletlent elkezdte rángatni és pofozni h kelljen fel és ne merészeljen meghalni, meg hogy képzelte, hogy ekkora baromságot csinál (talán h egyedül ment valahova), mire a többiek (akik vele együtt léptek a szobába) leszedték róla.
A következő jelenet meg egy "vörös szépiás" jelenet volt valami hatalmas kardos vagy szabjás ember ott állt háttal és valami monológot mondott amivel utalt rá h a csata csak most kezdődik és itt sajnos vége is volt a résznek.
Ez a vicces jelenet valahogy teljesen átformálta az animéről alkotott képemet és "ugymond egy mérföldkő volt abban, hogy megszeressem őket" mégsem tudom sehol megtalálni. Tudom, hogy ez bármely animében előfordulható jelenet volt, mégsem találtam SEHOL SEMMIBEN még ezt a jelenetet. Néztem már rengeteg ajánlást h miben lehet, de egyikben sem volt. Néztem youtub-on de ott sem találtam.
Ami biztos nyom:
-Valamikor a 2000-2012-között láttam, inkább 2010 előtt (tudom h így is nagy időintervallum, de csak szűkít valamit XD)
-Magyar volt
-Nem volt sem jetix-ünk sem a másik csatorna amin animék mentek (animax talán? mire elkezdtem volna nézni már megszűnt). Vagy esetleg egy másik adón vetítették, mint annó az rtl-re benyomtak néhány jetixes mesét.
2012körül kezdtem animéket nézegetni és azóta keresem ezt az animét. Tudnátok segíteni, hogy megtaláljam? <3
Ez nem egy ritkafajta jelenet, plusz fogalmam sincs, mit szinkronizáltak akkortájt. Esetleg ha tudnál személyleírást adni a karakterekről.
A Toaru Majutsu no Index például benne lehet a szórásban, az első évad 2008-as vagy 2009-es és a fiú főszereplő rendszeresen kórházba került, a lánynak meg volt olyan temperamentuma, hogy rátámadjon emiatt.
Esetleg a Fate/Stay Night első adaptációja, az kb. 2006-os a főszereplő volt, hogy megsérült, de a környezetében lévők nem voltak annyira szenvedélyesek, hogy emiatt fizikailag nekiessenek, illetve szerintem csak otthon ápolták, nem kórházban.
Hát, ez tényleg nem valami sok. Nekem a Soul Eater jutott eszembe, de szerintem nem az, mert azt éjszaka adták az Animaxon.
Karakterek kinézetére nem emlékszel esetleg?
Te jó ég! Lehet ez volt az! sajnos annyira régen volt, hogy nem emlékszem pontosan de valószinüleg ez a jelent volt!! Köszönöm!!!!! <3 <3 <3 <3
https://www.youtube.com/watch?v=ZiOQ-RNHv40
Nyertes Soul Eater :D
5. válaszolónak: lehet éjszaka néztem mert akkor már nem adtak sehol mesét :D
Mindenkinek köszönöm a gyors választ! A többit is meg fogom nézni.
Hát, akkor örülök neki, ha a Soul Eater volt az.
Ha esetleg mangát is olvasol, akkor a Soul Eater mangáját érdemes elolvasni, mert a manga és az anime teljesen más befejezést kapott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!