Most akkor mégsem ez az utolsó évada az Attack on Titánnak?
Figyelt kérdés
Bejelentették, hogy 16 részes lesz ez az évad. De ennyi biztos nem lesz elég, hogy meganimálják a mangát. Akkor lesz 5.évad is?2020. dec. 8. 16:45
1/12 anonim válasza:
Elvileg azt mondják ez az utolsó évad. Bár lehet ketté osztják, s jövőre jön ki a 4.évad 2.fele vagy valami. 🤷 Bár remélem így lesz, mert rossz lenne ha vége lenne
2/12 anonim válasza:
Ketté fogják osztani ezt az évadot, mint ahogy a 3. évad esetében is tették.
Szerintem a második fele a következő őszi vagy téli szezonban várható.
3/12 anonim válasza:
Utolsó, ez hivatalos infó? Kérhetek linket hozzá?
4/12 anonim válasza:
Final season, szoval utolsó, meg sztem ugy lesz megoldva ahogy a 2. válaszolo mondta
5/12 anonim válasza:
Az első két rész alapján, nem érzem úgy hogy nagyon elsietnék a feldolgozást, teljesen rendben van a pacing.
Ebből én arra következtetek hogy NEM próbálják 16 részbe belezanzásítani az egészet, magyarán vagy 2 részre lesz bontva az évad, vagy filmekkel fogják lezárni.
6/12 anonim válasza:
Negyedik és utolsó évadnak nevezik. Ha ennek ellenére is lenne folytatás, akkor meghazudtolnák magukat. Sokan le fogják pontozni ezt a választ, én sem örülök, hogy ezt le kell írnom, de el kell fogadnunk a lehetőséget, hogy talán nem lesz az egész manga végig adaptálva. Megeshet, hogy van egy pont, ahol lezárják a sztorit VAGY alternatív befejezést kap.
7/12 anonim válasza:
Megeshet, de megeshet az is, hogy ketté osztják, és ez a part1 - 16 résszel, és lesz part2 újabb részekkel. De az is megeshet, hogy movie-ban kap befejezést, akár kettőben is, ha kevés lenne az az egyszeri 90 perc. Sajnos csak találgathatunk, amíg nem raknak ki valami hivatalos infót.
8/12 anonim válasza:
6-os, az utóbbi időkben népszerűvé váltak az évadok kettédarabolása. Lásd Re:Zero, Haikyuu, Sword Art Online és még sok más esetében.
Haikyuu és a Sword Art Online esetében az évad neve adott és annak készítettek második évadot, amit akár nevezhetünk part 2-nek is.
9/12 anonim válasza:
6-os: elmondták a készítők, hogy végig adaptálva lesz, de ez a 16 rész nem fogja az egészet adaptálni. Biztos, hogy lesz egy Part 2.
10/12 A kérdező kommentje:
Remélem nem úgy fog végződni, hogy eren felébred és az egész sorozat csak az álmában volt
2020. dec. 21. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!