Death Note-ban ti kinek szurkoltatok?
Figyelt kérdés
L,Light2020. dec. 7. 22:38
12/16 anonim válasza:
Én vagyok a 6-os. Ahogy látom sokan magukra ismertek...
L-t a sok kislány isteníti, hogy jaj de cuki meg stb. Ez az igazság hiába nem tetszik.
13/16 anonim válasza:
Mindkettejüknek, mindkét karaktert szerettem.
14/16 anonim válasza:
Igazából ha tetszik ha nem a 6-os válaszolónak tényleg igaza van. Sok L pártit akit megkérdeztem tényleg csak annyit tudott felhozni miért ő "Mert hát milyen cuki" én nem mondom, hogy L rossz mert nagyon szerettem őt is de ideológiai szempontból ki ne szeretne inkább egy bűnözéstől mentes világban élni ahol nem kell félned az utcákon éjjelente sem. Szóval Light nak a világról alkotott képe mindenféle képpen jobb volt mint L nek.
15/16 anonim válasza:
Hát L is a rosszfiúkat volt hivatott elkapni, szóval a céljuk ugyanaz volt, csak hát Light ugye, saját bevallása szerint is inkább lesz az egyetlen bűnös ember a világon, és teszi el a többit láb alól. L viszont nem hitt "a cél szentesíti az eszközt"-ben. Innentől már csak filozófiai kérdésekről lehet beszélni, hogy most az mennyire örvendezteti az embereket, hogy valaki 1 perc alatt, kinyírja ha akarja, meg, hogy azért mert vki bűnt követett el, megérdemli-e a halált, meg ilyenek. Nem azt mondom, hogy ezek nem érdekesek, de általában ilyen kérdésekben "jó" válasz nincs.
16/16 anonim válasza:
Én L-nek szurkoltam, de nem azért mert cuki, hanem mert sokkal szimpatikusabb egy olyan ember aki kemény nyomozó munkával elkapja a rosszakat, mint egy gyilkolászó pszichopata -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!