Kilenak vagy Eriknek szurkoltatok a Párválasztóban?
Figyelt kérdés
Ti orultetek, hogy végül Eriket választotta, vagy Kile maradt az örök favorit? Én annyira sajnálom, hogy nem Kile lett a befutó:(2020. júl. 25. 19:00
1/4 anonim válasza:
Engem mindkettő irritált, nem is olvastam végig a sorozatot.
3/4 anonim válasza:
Az elejen Kyle-nak szurkoltam, de aztan valamiert megvaltozott a velemenyem rola(nem tudom miert, most akarom majd ujraolvasni)
De amugy tenyleg szimpatikus volt, aztan fogalmam sincs mi tortent
Engem csak az lepett meg, hogy mennyire hirtelen tortent , hogy Eriket valasztotta.
De Erik is nagyon szimpatikus volt.
Kicsit szegyenloske, bar nem csodalom, o nem is a parvalsztora ment eredetileg.
Most, hogy ezt a kerdest kiirtad ujra is olvasom fixen:D
Egyebkent a Parvalaszto a kedvenc konyvsorozatom😍 Foleg az elso 3 resz(America es Maxon🥺).
4/4 anonim válasza:
Én már a 4. részben sejtettem, hogy Eriket fogja választani, szóval nyílván neki szurkoltam. De Kile is szimpatikus volt nagyon. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!