Valaki leírná a létező fate animéket?
hallottál már olyan oldalakról, hogy MAL, anidB, anime-planet, anilist, és még ott van a magyar animeaddicts is?
rákeresel arra, hogy Fate, és kiadja neked az összeset, movie, special, ova, mindennel együtt. akár kronológikus sorrendbe is rendezheted őket.
De ha csak Google be írod be, akkor is van pár ezer oldal, amelyik már összeszedte.
Nem halottam még.
Köszi a tippet:)
Mindegyik oldal arra való, hogy szépen, listában tudd vezetni, hogy miket láttál eddig, miket tervezel, miket hagytál abba, értékelheted az animéket, megjegyzéseket írhatsz hozzájuk, vannak fórumok, stb. Én a MAL-t szeretem, de ez egyénfüggő.
És kb. minden anime fent van rajta, szezononként is akár, azt is látod, mi fog kijönni a közeljövőben. Illetve, ha bejelölted, hogy láttál egy animét, akkor kapsz értesítést, ha bejelentik a folytatását. Meg még van más rengeteg funkció rajta.
Fő sorozatok:
-Fate/Stay Night (2006)
-Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works
-Fate/Stay Night: Heaven's Feel (filmtrillógia)
-Fate/Zero
Mellék sorozatok:
-Fate/Apocrypha
-Fate/Grand Order
-Lord El Melloi II Case Files
-Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
-Fate/Extra: Last Encore
-Fate/Prototype
Paródia sorozatok:
-Emiya-san Chi no Kyou no Gohan
-Fate/Zero: Onegai! Einzbern Soudanshitsu
-Fate/Zero Cafe
Egy paródia sorozat lemaradt
-Carnival Phantasm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!