Tudnátok hasonló animéket mondani?
Figyelt kérdés
Olyant keresek ahol van egy démonkirály és elrabol egy nőt vagy egy királyság hercegnőjét és a démonkirály szerelmes lesz belé, nem muszáj démonkirály lehet ember vagy bármi más.2020. nov. 29. 22:25
1/9 anonim válasza:
Sajnos ilyen animét nem tudok. Vannak démonos animék, de a japán kultúrában szerintem nem él annyira az a népmesei toposz, hogy a gonosz sárkány/démon/stb. királykisasszonyt rabol el, vagy bármit elrabol. Javítsatok ki, ha tévedek (lehet, hogy igen) :)
Esetleg nézd meg a Hero című filmet.
2/9 A kérdező kommentje:
De igazából van ilyen, ebben a szezonban indult a címe : Maoujou de Oyasumi, bár ez nem olyan amit irtam, nem is annyira muszáj tartani a hercegnős témát, akár egy sima nőt vagy bármilyen nőt elrabolhat, a lényeg hogy a fogva tartott nőbe beleszeressen és mindent megtegyen érte.
2020. dec. 1. 10:07
3/9 anonim válasza:
Konkrétan ilyet szerintem sem fogsz találni, egyébként a leírás után nekem egyből a szépség és a szörnyeteg ugrott be. 😅
Talán yaoit/yurit fogsz találni ilyesmi témában, hogy elrabolt szereplőért oda van az elrablója.
4/9 A kérdező kommentje:
Igazából yurit is irhattok akár, az sincs kizárva.
2020. dec. 1. 16:33
5/9 anonim válasza:
Én maximum yaoi mangát ismerek ilyet. Ez pedig a Nightmare Fortress c. manga.
6/9 anonim válasza:
Kakuriyo no Yadomeshi
Mahoutsukai no Yome
Nem teljesen olyan, mint amit szeretnél, de egy-egy részletben hasonlítanak.
7/9 anonim válasza:
Hááát, nem konkrétan elrablás, illetve... Ez egy shoujo ai, de emellett vannak benne véres jelenetek, és elég drámai. Happy Sugar Life
8/9 anonim válasza:
Van egy manga, a címe Akuma no Eros. Ebben egy lány szeretné, ha a suliból egy srác beleszeretne. Ennek érdekében mágikus szertartást végez, aminek eredményeképpen megidézi a Sátánt. A paktum értelmében a Sátán segít neki kívánsága teljesítésében, azonban cserébe a szüzességét neki kell adnia. Nincs benne elrablás, de van benne sok szexuális tartalmú jelenet és kényszerítés. Plusz az elején megkörnyékezés, incselkedés, és igen, végül szerelem és szerelemféltés is.
9/9 anonim válasza:
Dance with devils valamennyire hasonlít a leírásodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!