Hogyan lehez ezt elérni(manga/anime)?
Egy mangából, hogyan lesz anime? Nem az anime készítés folyamatára vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hogyan döntik el melyik mangát dolgozzák fel?
Csak kiválasztanak eggyet ami nekik tetszik? Vagy ez olyan mint a filmeknél a forgatókönyv, hogy beküldheted nekik a munkád és akkor ott eldöntik, hogy tetszik e nekik? Ha valakinek az a célja a mangával, hogy anime legyen belőle mit kell csinálnia?
Ez nem annyira jön ide de az is érdekelne, hogy hogyan készítik a mangát? Gépen rajzolják? Vagy csak simán papírra? Ha papírra akkor milye író szerrel?
Vagy letesz egy zsák pénzt a sútió küszöbére, és azt mondja, 1 évad, 12 rész 2 év múlva.
Köszönöm a válaszotokat.
Még arra lennék kíváncsi amit a kérdésem végére írtam. Hogy a mangát gépen rajzolják vagy csak úgy papírra? Ha papírra akkor milyen írószerrel?
Általában papírra rajzolják, de ehhez speciális ceruzákat, illetve tust használnak. Én legalábbis így tudom.
3-mas voltam.m
Mahyarországon te max manga stílusú képregényt adhatsz ki. Mangának caak és kizárólag a japán képregényt hívják.
Amúgy meg nálunk a Szukits kiadó fogalalkozik képregénnyekkel, de nagyrészt csak fordításokat adnak ki. Magyar képregényrajzolóként a magánkiadás az egyetlen megoldás.
,,Mahyarországon te max manga stílusú képregényt adhatsz ki. Mangának caak és kizárólag a japán képregényt hívják."
Attól még, hogy magyarországon adja ki valaki attól még lehet manga. Ez nem attól függ, hogy éppen nem Japánban élsz. A manga nem attól manga, hogy Japánban készítik (mondjuk az igaz, hogy manga=Japán képregény) hanem a stílusa miatt. A rajz miatt...javítsatok ki ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!