Mi ez az attack on titan before the fall?
Figyelt kérdés
Néztem ezt a magát de teljesen más a rajzolása mint az attack on titánnak. Ennek mi köze az attack on titánhoz és miről szól?
El kell olvasni, hogy megértsük az eredeti művet?
2020. dec. 2. 20:18
1/5 anonim válasza:
Nem kell elolvasni, hogy értsd, de nem a legjobb... főleg az eredeti story-hoz viszonyítva. Sok helyen az eredeti világának szabály rendszerét is átszabja
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem kánon? Azt hittem ezt is az eredeti író írta
2020. dec. 2. 21:22
3/5 anonim válasza:
Nem tudom az írta-e, aki az Attack on Titan-t, de egy előzmény történet.
4/5 anonim válasza:
Nem az eredeti mangakáé a történet. Van belőle light novel és manga is, igazából azért van, hogy bővítse az eredeti aot világát, és az elején egész jól is működött egyébként, de sajnos tényleg átírja az eredeti világ rendszerét, így inkább össze zavarodsz, minthogy jobban megértenéd.
5/5 anonim válasza:
A Before the Fall egy spinoff manga.
Ryō Suzukazemangaka a mangaka, szóval sem a sztorinak, sem mangakának semmi valódi köze nincs az eredeti sztorihoz. Egyedül az alap világ egyezik, de ha csak számolni kezdesz, akkor sem jön ki a matek bizonyos dátumokkal.
A Before the Fall is pont olyan mint a No Regrets, nem tekinthető előzménynek, mert spinoff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!