Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mik pontosan a titánok? aot

Mik pontosan a titánok? aot

Figyelt kérdés
végig néztem az egészet de nem értem pontosan hogy mik a titánok emberek vagy nem segitsetek

2020. nov. 23. 16:54
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
fandomot meg nem akarok nézni mert angol és nincs kedvem fordítani
2020. nov. 23. 17:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Spoiler, a titánok eldiai emberek, akiket egy injekció segítségével változtatnak át a marleyiek. Ha jól tudom csak eldiai születésű embereket tudnak átváltoztatni, emiatt kérték például Zeke együttműködését a marleyiek.
2020. nov. 23. 17:05
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Pfuha... Rövid magyarázat: Emberek

Hosszú magyarázat: Az AoT világának igazából kettő alap pillére van. A német történelem és a Skandináv mitologiai mondakör. Az első titánt az AoT világában Ymir-nek hívták, pont mint a skandináv mitologiában. Ymir titánja bomlott fel 9 titánra (Attack, Founder, Colossal, Cart, Beast, Female, Jaw, Armored, Warhammer). Ám titánok csak egy bizonyos emberi népcsoport tud lenni, at Eldiai-ak, akik a való életben a zsidóknak lennének a megfelelőik. Ha az egyik 9 titán gerinc folyadékát bele fecskendezzük egy emberbe, abból lesznek a Pure Titan-ek, akiket az egész sorozat alatt láthattunk. Szóval igen, lényegében a titánok emberek, de nem akármilyenek, ugyanis csak egy emberi csoport képes titánná változni.

2020. nov. 23. 17:09
 4/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat már értel
2020. nov. 23. 17:47
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
Lehet csak tulmagyarazom, de mi van ha valojaban az eldiaiak a nemetek megfeleloi?
2020. dec. 7. 06:12
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Az eldiaiak a zsidók megfelelői, a Marley a németek megfelelői (3-as voltam)
2020. dec. 7. 06:27
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
6: Pedig az 5-ös írja jól. Lehet, hogy ahol még tart az anime így tűnik, de hamarosan... Megváltoznak a dolgok.
2020. dec. 7. 07:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

The Great Titan War = The Great War (1. világháború)

Eldiaiak számüzetése Paradisra = Versailles-i béke

... hogy pedig mi a folytatás, a final season-ból kiderül :D a valóságban meg tudjátok, hogy mi a folytatás (Hitler és 2. világháború) Hogy az SnK-ban melyik micsoda és kicsoda, majd kiderül, aki olvasta a mangát az tudja.

2020. dec. 7. 15:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez a világháborús szál teória a legkorrektebb. Elég csak megnézni hogy nyugaton az I. világháború után hogyan kezelték az ottani németeket.

Plusz számomra Marleynak eléggé GB beütése van.

2020. dec. 7. 19:09
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
6-os vagyok, miért is kaptam lepontozást? Hatágú csillag, hogy lennének a németek? Mindegy....
2020. dec. 7. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!