YURI!!! On ice-hoz hasonló manga vagy sorozat?
Dive!!
No. 6
még nem láttam őket, csak ajánlották
No.6
Ai no Kusabi (a régit ajánlom, bár az sem adja vissza teljesen a regényt)
A Kyojinzoku no Hanayome animét pedig felejsd el! Inkább olvasd a mangát Nanashi oldalán! Az az igaz!
2-es vagyok.
Ha jó yaoi mangákat akarsz olvasni, ezeket ajánlom:
Love Mode
Okane ga Nai
Loveless (az anime is jó, de befejezetlen)
Haru wo Daite Ita
Ikoku Irokoi Romantan
Lovers Doll
April 4th
Bronze - Setsuai since 1989
Color
Cut
Az ördög menyasszonya (nálunk is kiadták magyarul)
Hyperventilation
Kizuna
Koi Nanka Shitakunai
Lone Swan (még fut)
Mede Shireru Yoru no Junjou
To Be or Not To BE (még fut)
Zeus
Én láttam még a junjou romanticat, a Hitorojime my Hero, a Love staget,Given (bár ez elég lightos szerintem, de azért aranyos)
Listán van még a Sekaiichi hatsukoi, a banana fish
Egyébkén a Free, az tényleg shounen ai, vagy yaoi? Még csak az első évadot láttam, de nem találtam erről hiteles infót, és valaki azt mondta nekem, hogy csak shippelhetőek kívülről nézve, de nincs szerelmi szál benne, mi az igazság? Mert ha van benne szerelem azonnal folytatom:D
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát és hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Így már van mit néznem.
És a Free-ben nincs nagyon szerelmi szál csak fél meztelen úszó palikkal van tele de amúgy nekem tetszett :D
A No.6 nem yaoi, max shounen ai, de még az a szál is gyenge- viszont jó anime.
Kis manga ajánló:
ZE: [link] (Csak akkor olvasd ha nem zavar hogy sokszereplős, és sok a szex benne, befejezett fordítás.)
Love mode: [link] (Érdekes történet, szintén befejezett, ez is yaoi)
Saa Koi ni Ochitamae: [link]
(Vicces, aranyos történet, befejezett)
Hybrid Child: [link] (Elég ismert, animevéltozat is van belőle. Befejezett)
Haru wo Daite Ita: [link] Bár elvileg lenne még pár fejezete a lefordítottakon kívül, így is teljes számomra a sztori. Igazi klasszikus, komoly érzelmekkel. Megéri végigolvasni.
Yokan: [link] Különleges kedvenc, jó történet, különleges rajzolással. A yaoi ordenen olvasható a folytatása is befejezett, szintén az ordenen van fent.
Egy fontos yaoit kifelejtettetek!:/
Saezuru Tori wa Habatakanai: The Clouds Gather :)
Az animegun-on megtekinthető:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!