Anime Fanok! Ajánlanátok csajos animéket?
Sziasztok anime fanok.
Mostanában szüneteltem anime terén és kéne pár anime amit tudnék nézni. Főként a csajos animéket szeretem, tudjátok amikben főként lányok vannak. Eddig néztem a Hitori Bocchi-t, Strawberry Panic-ot, meg még egy slice of life animét aminek ha tudnám se jutna eszembe a neve, egy ilyen tomboyosh lányka volt az egyik főszereplő és mellette voltak a kicsik. Kb ennyi rémlik :D. Szóval ja ilyesmi jellegű animék érdekelnének. Ha tudtok akkor yuri is jöhet. Ja meg a kiniro mosaicot is végig néztem, tök cuki volt. Slice of life, yuri és hasonló aranyos animék érdekelnének amik főként lányokról szól. A fiús animéket nem élvezem valahogy, számomra unalmas. Szóval olyat ne ajánljatok ha lehet. :). Ja és ha tudtok akkor oldalt is linkeljetek, ahol megtudom nézni őket. Előre is köszii. 23L
Acchi Kocchi
Umaru-chan (2 évad)
Gabriel Dropout
Toradora
Blend S
Citrus
Nichijou
Usagi Drop
Yuru Yuri (3 évad azt hiszem)
Yuru Camp
Egészségedre váljon. Ha kell még akkor, nyugodtan szólj.
Nana
Paradise Kiss
Ezer eve nem neztem animeket szoval ujabbakat nem tudok mondani. Ezek komolyabbak, nem ilyen kis cukimuki habosbabos aranyos kis szarsagok.
Aishiteru ze Baby
Citrus
Nana
Eikoku Koi Monogatari Emma
Aa! Megami-sama
Air
Clannad
Candy Candy
Hello Sandybell
A hosszúlábú apu
Sailor Moon
Wedding Peach
Wotaku ni Koi wa Muzukashii
Amanchu
Fragtime
Kobayashi's Dragon Maid
K-On!
Blend S
A Place Further Than The Universe
Hibike! Euphonium
Yuru Camp
Love Live!
Non Non Biyori
Asobi Asobase
New Game
Is The Order A Rabbit?
Love Lab
Hanayamata
High School Fleet
Koisuru Asteroid
Két lány-lány szerelem és egy vígjáték:
Yagate Kimi ni Naru
Sakura Trick
Chio-chan no Tsuugakuro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!