Melyik a legjobb történettel rendelkező anime számodra?
Dororo
Kaichou wa Maid-sama! (csak az anime, a mangát is olvastam, de a vége nm tetszik)
Hagane no Reikinjutsushi (Brotherhood!)
Kimi no Iru Machi
Bungou Stray Dogs (remélem, jön a következő évad, a mangával még nem próbálkoztam)
Neon Genesis Evangelion
Ergo Proxy
Boogiepop wa Warawanai (2019)
Gankutsuou
Umineko no naku koro ni
Nem tudok dönteni közülük, de talán az Eva.
Beastars 👌
Antropomorf állatokkal van, elsőre kissé furcsa, de nagyon szép a stílus. A sztori fogjuk rá hogy schoollife-al kezd, fokozatosan mennek bele olyan témákba mint szexualitás, rasszizmus, elnyomás, kannibalizmus, gyerekkereskedelem, korrupt politika, maffia klánok. Határozott jellemfejlődést mutatnak a főszereplők.
my hero academia
assassination classroom
danganropa
Charlotte
given
haikyu!!
Koe no katachi
demon slayer
the promised neverland
A sport animéknek is van története...
Pl. Haikyuu-nak van története. Igen, általában a sport animék odáig tartanak, h bejutottak vagy sem a nemzetire. De a Haikyuu a mangában azon tovább megy. És ez a jó benne. Van benne karakterfejlődés és érdekes csavar van a végén, amire én egyáltalán nem számítottam. És szerintem a vége miatt lett a legjobb az a manga. Attól lett teljes a története. Csak még anime formában nincsen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!