Kinél mi az a szempont, ami szükséges ahhoz, hogy elkezdjenek egy animét?
Amúgy így utólag még annyit reagálnék erre, hogy szerintem nem igazán éri meg csak egy bizonyos kategória szerint menni, mivel így könnyű elkerülni a szintén nagyon jó, de a kategóriádba nem eső animéket.
Pl. az egyik legjobb anime mecha-s, és ha tényleg csak a full metal panic-ot láttad, ami szerintem még mindig nem igazán kiemelkedő darab, akkor elkerülted ezt a kifejezetten jót is.
Nem arra gondoltam, hogy amiatt nem jön be a mecha, hanem arra, amit mondasz. És pont errlő beszéltem. Te feltételezel egy animéről olyat, hogy mindenképpen az adott műfaj kliséit tartalmazza, pedig nem is láttad.
Ezzel gyakorlatilag minőségi animéket zársz el magadtól.
Ezért érvelek emellett ilyen "erősen", mert a mecha nekem se a kedvencem, viszont az egyik legjobb anime az még mindig mecha kategóriában van, és annak ellenére tartom, illetve tarták kifejezetten jónak (sokan a legjobbnak), hogy mecha.
A horrornál attól függ, hogy mit nevezünk annak. Nyilván a jumpscare-ek mindenhol ugyanolyanok, viszont egy story orintált, jumpscare-ek nélküli horror kifejezetten jó. Ebből is van jó pár anime.
A hosszal kapcsolatban meg ugyanez a kritikám vannak kifejezetten jó rövid animék, illetve filmek, amiket kár azért kihagyni, mert rövid.
Olyan mintha azért nem néznél meg valamit, mert A betűvel kezdődik a címe.
Arról nem beszélve, hogy ha valaki követi az airing animéket, akkor elég nehéz előre megmondani, hogy egy animének lesz-e a folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!