Anime, amiben a főszereplőnek nehéz és/vagy szomorú élete volt?
Boku Dake ga Inai Machi
Hoshihai no Sora
Naruto
Dororo
Marimashita Iruma-kun
Trickster
Mekakucity Actros
The Promised Neverland
Orange
Amnesia
Bongou Stray Dogs
My Roommate is a Cat
91 Days
Gangsta
Kimetsu no Yaiba
Kino no Tabi
Zankyou no Terror
Mushi Shi
De ugye bele is nézel az ajánlottakba? Nem szeretek feleslegesen "dolgozni".
Háát... őszintén mondom, most egy anime sem jut eszembe, ahol a főszereplőnek NEM volt szomorú élete. :P
Azért párat itt ajánlok, ha már idejöttem:
- Bunny Girl Senpai: A főszereplő Azusagawa Sakuta, tizenhat éves létére teljesen egyedül kell élnie és vezetnie a háztartást, és vigyáznia a húgára, aki lelki sérült és súlyos betegsége van. Emellett az iskolában kifejezetten népszerűtlen, két barátját (a történet folyamán több is lesz neki) kivéve mindneki utálja, és pletykák terjengenek róla a neten. Mindemellet volt már halálközeli élménye is. Szerintem ez megfelel az elvárásaidnak.
- Kimi no Uso: A főszereplő, Arima Kosei, egy zongorista volt, és az egész gyerekkorát csak a zongorának áldozta. Az anyja verte őt, ennek ellenére ő mégis csak neki élt. Mikor az anyja meghalt, akkor pedig az egyetlen fontos dolgot elvesztette az életében: a zongorát, ugyanis nem képes már játszani. Ezek után csak árnyéka önmagának. Nyugi, nem spoilereztem el semmit! :P
- Re Zero: Szerintem nem létezik még egy anime, ahol a főszereplő ennyi szenvedésnek volt kitéve, mint itt Subaru. Sokan utálják Subaru karakterét, de őszintén, én nem értem ezt az utálatot.
- Rurouni Kenshin: Himura Kenshin korábban egy bérgyilkos volt, de úgy, hogy utál ölni. Ez most spoiler a mangából (az animében nem dolgozták fel ezt a szálat), de korábban az első szerelmével is ő végzett és ezek után dönt úgy, hogy többé nem gyilkol. A történet pedig róla szól.
Remélem, valamelyikbe belenézel! Főleg, amit először ajánlottam, az tényleg zseni anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!