Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime, amiben a főszereplőnek...

Anime, amiben a főszereplőnek nehéz és/vagy szomorú élete volt?

Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el az Oyasumi Punpunt. Ott a te főszereplőd.
2020. okt. 17. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
AoT
2020. okt. 17. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Boku Dake ga Inai Machi

Hoshihai no Sora

Naruto

Dororo

Marimashita Iruma-kun

Trickster

Mekakucity Actros

The Promised Neverland

Orange

Amnesia

Bongou Stray Dogs

My Roommate is a Cat

91 Days

Gangsta

Kimetsu no Yaiba

Kino no Tabi

Zankyou no Terror

Mushi Shi

De ugye bele is nézel az ajánlottakba? Nem szeretek feleslegesen "dolgozni".

2020. okt. 21. 02:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Az első részeket megnézem, aztán eldöntöm, hogy tetszik-e.
2020. okt. 21. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Háát... őszintén mondom, most egy anime sem jut eszembe, ahol a főszereplőnek NEM volt szomorú élete. :P

Azért párat itt ajánlok, ha már idejöttem:

- Bunny Girl Senpai: A főszereplő Azusagawa Sakuta, tizenhat éves létére teljesen egyedül kell élnie és vezetnie a háztartást, és vigyáznia a húgára, aki lelki sérült és súlyos betegsége van. Emellett az iskolában kifejezetten népszerűtlen, két barátját (a történet folyamán több is lesz neki) kivéve mindneki utálja, és pletykák terjengenek róla a neten. Mindemellet volt már halálközeli élménye is. Szerintem ez megfelel az elvárásaidnak.

- Kimi no Uso: A főszereplő, Arima Kosei, egy zongorista volt, és az egész gyerekkorát csak a zongorának áldozta. Az anyja verte őt, ennek ellenére ő mégis csak neki élt. Mikor az anyja meghalt, akkor pedig az egyetlen fontos dolgot elvesztette az életében: a zongorát, ugyanis nem képes már játszani. Ezek után csak árnyéka önmagának. Nyugi, nem spoilereztem el semmit! :P

- Re Zero: Szerintem nem létezik még egy anime, ahol a főszereplő ennyi szenvedésnek volt kitéve, mint itt Subaru. Sokan utálják Subaru karakterét, de őszintén, én nem értem ezt az utálatot.

- Rurouni Kenshin: Himura Kenshin korábban egy bérgyilkos volt, de úgy, hogy utál ölni. Ez most spoiler a mangából (az animében nem dolgozták fel ezt a szálat), de korábban az első szerelmével is ő végzett és ezek után dönt úgy, hogy többé nem gyilkol. A történet pedig róla szól.

Remélem, valamelyikbe belenézel! Főleg, amit először ajánlottam, az tényleg zseni anime.

2021. febr. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!