Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha egy fimnek szomorú a...

Ha egy fimnek szomorú a témája és azt mondják akik látták, hogy ennyit egy filmen sem sírtak még soha, akkor az azt jelenti, hogy meghal a főszereplő benne?

Figyelt kérdés

Nem mondom el, hogy most konkrétan melyik filmre célzok, mert még a végén valaki már csak azért is el spoilerezi, szóval lécci ne is írjatok példákat. De a suliba a tanár beszélt egy filmről, amit én már régóta megszeretnék nézni, és a tanár mondta, hogy a témában az a legszomorúbb film, és annyit egy filmen sem sírt még mint azon. Meg, hogy akik nagyon sírósak azok meg se nézzék.

Én meg tökre paráztam, hogy el spoilerezi a végét, vagy elmondja, hogy a főszereplő meghal-e benne. Még jó, hogy nem kérdezett rá senki, mert akkor oda lett volna a filmélményem, úgy, hogy már nagyon régóta tervezem megnézni, és nem akarom, hogy megtudjak olyat amit nem akarok a történettel kapcsolatban.

Szerintetek, ha a tanár ezeket mondta, az mindenképpen azt jelenti, hogy meghal a főszereplő benne vagy attól még mert nagyon szomorú és sírós, meg nem ajánlja azoknak akik lelkileg gyengék, attól még nem biztos, hogy meghal benne?

2020. szept. 23. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
nézd meg mielőbb, nehogy valaki elspoilerezze
2020. szept. 23. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Figyi, az a film amiben én a legtöbben sírtam az a saját szavak és abban nem hal meg a főszereplő🤷🏻‍♀️
2020. szept. 23. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, mi a téma. Ha pl beteg a főszereplő, akkor nagy eséllyel benne van a halál a végkifejletben. De ha sokat lelkiznek, azért dráma, akkor nem kell haláleset ahhoz, hogy megrígasson.

Én kutyás filmeken is képes vagyok bőgni pl :D

2020. szept. 23. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet megható egy második világháborús film is, ami nem konkrétan egy halálra fókuszál (mint pl Titanic, gondolom ezzel a példával nem spoilerezek), hanem maguk a történések meghatóak és egy ilyet filmre is mondhatja a tanár/többség/bárki, hogy azon sírt a legtöbbet.
2020. szept. 23. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, igen, pont így gondoltam én is, hogy nem kell, hogy akár már a történések miatt is lehet megható,vagy mások halála miatt, nem kell, hogy konkrétan a főszereplő meghaljon.
2020. szept. 23. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Háborús filmeknél bőven megrázó tud lenni a főszereplő halála nélkül is, azokon simán lehet sírni kvázi pozitív végkifejlettel is.
2020. szept. 23. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nem foltetlen
2020. szept. 26. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!