Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez a manga?

Melyik ez a manga?

Figyelt kérdés

Egy shounen ai/yaoi mangáról lenne szó.

Egy régebbi mangáról lenne szó, azt hiszem, leglábbis a rajzolás stílusa régebbinek tűnt. Ha tévedek, elnézést.

A történet a régi kori Japánban játszódott. Volt egy falu egy völgyben, ahonnan egy földesúr elvitte a nőket magával, így csak férfiak maradtak a faluban. És a felnőtt férfiak a nők hiánya miatt mondhatni beérték egy fiatalabb fiúval. Ám a falujukat, a termésüket egy isten védelmezte, akinek sárkány formája volt és egy közeli hegy tetején élt. Az emberek még régen megegyeztek vele, hogy minden talán 100. évben feláldoznak (/odaadnak) neki egy fiatal szűz lányt. Ám mivel nem volt már ilyen a faluban, ezért a férfiak azt a fiatalabb fiút adták oda neki. Az isten végül el is fogadta. És a kettőjükről szól az egész manga, hogy hogyan szeretnek egymásba, stb.

Előre is köszönöm, ha valaki felismeri és megírja a címet!! :)

2020. okt. 12. 08:29
 1/2 A kérdező kommentje:

Áh, megtaláltaam! ^^

Mauri to Ryuu, ha mást is érdekelne. Nagyon jó manga <3

2020. okt. 12. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Közben nekem is eszembe jutott. Én is szeretem ezt a mangát. :)
2020. okt. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!