2021-re várható a Diabolik lovers 3. évadja?
Az egyik ismerősöm említette, hogy 2021-re várható a DL. következő évadja, ti hallottatok róla valamit? Bár az előző 2 évad eléggé elvette a kedvem tőle, azért mégis csak érdekel, hogy mi lesz a végkimenetele.
A válaszokat előre is köszönöm! \('ω')/
Köszönöm a válaszaitokat!
Igen, igen... Számítottam rá, hogy nem lesz 3. évad
A More Blood tényleg egy teljes katasztrófa volt! Az 1. évadot is csak Teddy miatt szenvedtem végig... (Na hát igen, nekem személy szerint jobban bejött Teddy mint Kanaton, először csak viccelődtem vele, de esküszöm, hogy megszerettem, tényleg rámjött a sírógörcs amikor Azusa elégette... Ez normális, tán' hipohander lennék...?)
Tényleg amúgy tudnátok mondani nekem olyan animéket amiket érdemes lenne megnéznem? Csak ne legyen YAOI!(S yaoi függő barátiköröm már túl sok "jót" mondott róla...)
Shingeki no Bahamut: Virgin Soul
A Parasyte-ot gondolom láttad, ha nem akkor nézd meg.
Van két kifejezetten jó hárem, amiben nincsen ilyen perverz, nőcsábász féle karakter: Akatsuki no Yona és Hanasakeru Seishounen (ez az elején rossznak tűnik, de olyan története lesz, hogy az állad leesik)
Belenézhetsz még a Senjou no Valkyria-ba, ha van kedved a torrentezéshez, mert nincs fent online, és amúgy sem kiemelkedő, hanem olyan "tök jó"kategória.
Nem nagyon láttam ezeken kívül jónak nevezhető, akció-romantikus animét, de írok más műfajúakat, amiket érdemes megnézni:
Gankutsuou (mystery, tragédia, természetfeletti)
Hinamatsuri (komédia)
Made in Abyss (kaland, fantasy)
Juuni Kokuki (legjobb fantasy, amit láttam)
Mahoutsukai no Yome (természetfeletti, dráma)
Psycho Pass (akció, sci-fi, lélektan)
Ansatsu Kyoushitsu (akció, komédia)
Skip Beat! (komédia, picit romantikus)
Baccano! (akció, maffia, természetfeletti)
Shinsekai Yori (dráma, lélektan)
Perfect Blue (thriller, lélektan)
Nagyon szépen köszönöm!
Lesz mit nézni a hétvége folyamán :D
Szia, én is szívesen ajánlok anime-t, ha tetszett a Diabolik lovers és a Vampire Knight, nagyon ajánlom a Say I love you-t.
Nem tudom, hány éves vagy, ilyen 16-17 éves korosztálynak tetszik főleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!