Valaki tagja az Anime Addicts oldalnak ? Kérés lent
Ennek az oldalnak :
Van egy Brown nevű adminisztrátor vagy fansubber aki a Fukigen na Mononokean Tsuzuki igérte , hogy folytatja a fordítását .
Nem sürgetné meg valaki aki szintén szereti ezt az animét ? 2 hónapja igérte.
Hirtelen abbahagyták mindenhol a 2.évadot pedig már csak 5.rész volt hátra.
Valaki tud esetleg más fansub oldalt ahol kérhetném, hogy forítsák majd le a maradék részeket ? Angol felirattal megvan az indavideón..
Egy hónapja se írta, hogy most már megpróbálja összekapni magát.
Biztos velem van a gond amúgy, de én lazán képes vagyok megvárni, hogy nyugisan befejezzék a fordításokat, és addig nézek valami mást. Ha meg nagyon érdekel, megnézem angolul.
Emellett saját szabadidejükben, ingyen csinálják ezt. Ha meg állandóan cseszegetik őket az emberek, még annyira se akarják majd befejezni, mert ennek igazából a fordítás élvezetéről kéne szólnia. Aztán így csak még lassabban jön a fordítás.
Amúgy megkérhetsz más csapatokat, viszont normális minőségben dolgozók biztos nem fogják bevállalni, van elég gondjuk a saját projektjeikkel, emellett úgy "etikus", hogyha az elejétől fordítják végig, nem ott, ahol a másik abbahagyta.
Megyek és írok neki, hogy hagyja a munkáját, családját, bevásárolnia és főznie sem kell, a gyerek hazatalál magától az oviból, a kutya is kibírja pár hétig séta nélkül, aludni ráér máskor is stb.
Ez így okés lesz?
Nyugalom emberek! Tudom, hogy ez nem megy csettintésre , de Brown is tisztában van azzal a kommentje alapján, hogy nagyon várjuk a folytatást, és én is tudom, hogy ez időbe telik, azt nem , hogy mennyibe (mint laikus)!
Valami infó morzsát szeretnék kapni, hogy mikorra várható. Ennyi..
Nem kell nekem támadni..
És amúgy miért is más írjon neki? Írj akkor te.
Mivel láttad eddig az animét, gondolom neked is van regisztrációd, mert csak úgy lehet megnézni a sorozatokat, ha van felhasználód és bejelentkeztél...
Nem vagyok bejelentkezve épp ez a lényeg.Amikor akartam,akkor valami gyanúsat írt ki , hogy fizetős az oldal.
Vagy ez nincs így ?m az adott részt,
Csak a kommenteket láttam mikor kerestem az adott részt , hogy már mások is érdekélődtek , meg, hogy esz folyatás.
de az oldalba nem léptem még be csak a felszín sikerült korábban látni ..
Nem fizetős. Nyugodtan regisztrálj és kérdezd meg,hogy nagyjából mikorra várható a fordítás.
Még egy kérdés,ha nem regisztráltál, hogy tudtad megnézni az eddigi feltöltéseket?
"Amikor akartam,akkor valami gyanúsat írt ki , hogy fizetős az oldal."
Hogy mi? Ezt miből sikerült levonni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!