Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jogosan lett ilyen rövid a...

Jogosan lett ilyen rövid a Demon Slayer?

Figyelt kérdés
Én az első évadból úgy láttam, hogy lenne benne potenciál hosszú távon (akár 10+ év), és ez lesz a következő Bleach (a kardozás és lidércek/démonok miatt). Annyira sikeres volt, hogy tavaly nagyobb bevételt produkált, mint a One Piece(!), szóval nagyon csalódott vagyok a vége miatt. Remélem legalább nem random és összecsapott volt

2020. okt. 4. 05:39
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Bármelyik sorozatnak akkor van vége, amikor az írója befejezi az írást, vagy pedig a stábot finanszírozó akárki nem ad több pénzt rá.

.

Ha bővebb választ vársz, tetesd át kérdésed az 'Ezotéria/Jóslás' kategóriába.

2020. okt. 4. 07:09
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem minden shounen mangát kell húzni évekig. Főleg, hogy a legtöbb neverending shounen kap egy minőségcsökkenést a vége felé. Khm*Bleach*khm.
2020. okt. 4. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Mivel ha jól tudom befejeződött a manga, nem tudnák hosszú évekik húzni a fő sztorit.

Az anime kb az egy negyedét dolgozta fel a mangának, szóval + egy két évadot lehet megél még későbbiekben a sorozat.

Helyesbítek, nem nem lesz a következő Bleach mert az is folytatást kap.

2020. okt. 4. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Mellesleg még most őszi szezonban kap egy filmet. Később még akármi lehet.
2020. okt. 4. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Én amúgy úgy tudom készül a második évad (?)

Angol oldalakon ki van írva, h nem hivatalos forrás szerint már 2021 tavaszán(talán május volt(?) ) várhatjuk

És am sztem ez is úgy lesz mint a BNHA, több évad, és a végén hosszú... plusz a főgonosszal még csak harc se volt...

Szóval a folytatás sztem biztos, csak ugye még a manga is készül; abból meg hogy lesz-e anime az már a nézettségtől, meg az alkotóktól függ

2020. dec. 5. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: a mangát májusban befejezték.
2020. dec. 5. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: jó tudni 😅 amikor még legutóbb néztem pedig még ment...mondjuk aztán félbehagytam mert nem akartam mindig az új részre várni... xd ciki
2020. dec. 19. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:

na igen lehetett volna még húzni! itt most nem a never endingről beszélek hanem egy normális hosszúságúról mint pl az inuyasha kb 180 rész

maga a világ elég jó hangulatos kidolgozott a nyugatról nem tudunk semmit sem (de abban az időben nagy szerepet kap a nyugat is mert a sorozat kb 1800 körül van és ekkor kezdődtek meg a felfedezések japán és nyugat közt)

lehetett volna ezzel is kezdeni valamit

szóval durván még 70 rész lenne hát ez elég kevés ahhoz képest hogy van kis hold és nagy hold bossok valamint maga a főboss de akár mások is pl maguk az emberek is csoportok stb

a lényeg lehetett volna még húzni nem negatívan mert tényleg rövid

2021. márc. 6. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én olvastam a mangát, szerintem az lett volna rossz, ha még húzzák. Kerek a történek ahogy van, ha még folytatták volna, csak rontott volna a színvonalán.
2021. máj. 18. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!