Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen a demon slayer?

Milyen a demon slayer?

Figyelt kérdés
Most fogom befejezni az animét amit elkeztem és rátaláltam a Demon Slayer-re kiváncsi vagyok hogy nektek hogy tetszett.

2020. jún. 23. 12:00
A kérdező szavazást indított:
Nem tetszett
Nagyon tetszett
Nem a kedvencem de nem rosz
60 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
nekem nagyon. a grafikája az ami nagyon tetszett.
2020. jún. 23. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
A grafikája jó, a zenék jók, a harcok epicek, a történet is jó lenne, de nem szeretem az ilyen elhülyéskedős animéket, ahol az egyik karakter minden másodpercben kiabál és sír, a másikat meg hülyére és viccesre akarják megcsinálni, de még azt is elszúrják a készítők... :/ Nekem csalódás volt, amilyen jól indult, annyira ábrándultam ki belőle. Szerintem nem érdemli meg a hypeot, ami körülötte van.
2020. jún. 23. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Nekem egyáltalán nem tetszett. A történet lassú és unalmas, a karakterek közütl csak Rui-t tudtam megkedvelni, de egyébként mindenki rettentően irritált. A zenéje jó, de amúgy egy felejthető hype az egész.
2020. jún. 23. 13:06
 4/10 Pusy hunter31 ***** válasza:
80%
Nekem nagyon tetszett a grafikája gyönyörű a zenéje nagyon jó én a sztorit is nagyon szerettem. Nekem ez az anime volt az első olyan ami meghozta a kedvem hogy a mangába is bele kezdjek.
2020. jún. 23. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Érdemes megnézni, mivel nem hosszú anime. Az tény, hogy túlértékelt anime, de részben megérdemli a szenzációt. Grafikája szép, karakterek jól ki vannak dolgozva, viszont a sztori lapos, mint egy loli mellkasa.
2020. jún. 23. 19:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!☺
2020. jún. 23. 23:05
 7/10 AlegnagyobbNarutofan ***** válasza:
38%
Nagyon jó, animációk szépek a rajzolás is 5-ös, amúgy meg a történetnek köze sincsen a lassusághoz... ezen látszik hgy kedző animések is írnak véleményt mikor nem láttak csak 50 animét maximum. Én már jóval a 4-szeresét lattam az 50-nek, hidd el bennem megbízhatsz, ez egy nagyon jó anime, story nagyon jó, mangával tudtam csak befejezni mert annyira éltem. A rajzolás gyönyörű, csak álítsd meg pl amikor víz légzés jelenet van. Gyönyörű. Btw mint mondtam a story kicsit sem lassú, ha még is úgy érzed akkor nagyon kezdő vagy, ugyanis is ez egy 18 fejezetes manga, még csak azután jön a felgyorsulás..... higy nekem és nézd meg, nagyon tetszeni fog garantálom.
2020. jún. 24. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
7-es, több mint 20 éve animézek, 500+ anime van a hátam mögött olyan klasszikusokat, mint a Dragon Ball, Neon Genesis Evangelion, Serial Experiments Lain, Ergo Proxy, vagy a Fushigi Yuugi és az X. Nem hinném, hogy kezdő lennék. Számomra Démon Slayer igenis lassú, unalmas és semmitmondó. Amúgy attól, mert valaki esetleg még kevés animét látott, lehet saját véleménye. Ne te akard megmondani, hogy melyik anime milyen, mert ez mindenkinél más és más. Ja én a 3-mas voltam, és pont nekem sem jött be ez az anime.
2020. jún. 25. 06:32
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Én is 20 éve animézek. Nem láttam annyit, mint az előttem szólók, főként mert elég válogatós vagyok. Az én véleményem, hogy a hype indokolatlan. Viszont élvezhető alkotásról beszélünk, egyedi rajz stílussal és jó féle harcokkal. A történet nem hoz újat, de nem is alszol el rajta. A karakterek többsége egysíkú. Ennek ellenére akadni fog olyan akit kedvelsz vagy utálsz. Szerintem ez fontos dolog.

Végülis nem került a kedvenceim közé, de korrekt alkotásnak tartom.

2020. jún. 25. 07:07
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nagyon tetszett, de én eleve ilyen fantasy fan vagyok... a grafika gyönyörű, a zene nagyon jó lett. Szerintem is kicsit lassan indul be, meg először furcsa volt, hogy 1-1 sztori 4-5 epizódot is átölel, pl a Forest spider arc, így valóban lassúnak tűnhet, viszont eléggé részletes és szépen meg van csinálva, minden karakternek jutott benne hely, jobban láthattuk a személyiségüket pl Zenitsu-nak is. Szerintem jó volt, hogy kicsit lassan indult be, legalábbis én így jobban meg tudtam kedvelni a karaktereket, és később valóban mozgalmasabb lesz azért jóval...
2020. jún. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!