Tudnátok mondani animéket?
Rakudai kishi no cavalry - a 2 főszereplő elég hamar összejön. Van benne harc és szerelem is. Egy kardforgató iskoláról szól. A srác több csajnak is tetszik, de nem mondható hárem animének
Charlotte - nem a legvégén jönnek össze. Jó kis anime szuper képességekkel rendelkező emberekről
Akagami no Shirayukihime - itt sem a végén jönnek össze, de a csajba több srác is szerelmes. Ez sem mondható háremnek
Lovely complex - nem a legeslegvégén jönnek össze, de a vége felé. Alacsony srác, magas lány szeret egymásba.
Shinmai maou no testament - nekem nagyon tetszett. Démonokról szól. Hárem anime, de a srác az egyik csajjal jön össze benne
Guilty crown - ez is fantasy és nem a végén jönnek össze a főszereplők. Igaz, hogy a végén az egyik meghal, de ennek ellenére nagyon jó kis anime
Grisaia no kajitsu - egy lánysuliról szól, ahova csak néhány tanuló jár. Bekerül oda egy srác és végigveszik az összes karakter múltját. Azt hiszem, összejön a föszereplő csajjal és egyikük se hal meg.
Tokyo Ghoul - kicsit a közepe után jönnek össze ha jól emlékszem. Vámpírokról szól (vagyis olyasmi)
Devil's line - vámpírokról szól, viszonylag hamar összejönnek
Sword art online - már az elején összejönnek. Egy videójátékban játszódik, amiben bentrekedtek a gyerekek.
Dakara Boku wa h ga dekinai - démonokról (vagy halálistenekről) szól. Hárem anime, echi kategória. A végén jönnek össze hivatalosan, de végig van köztük valami
High School DxDd - szintén démonokról szól és itt is a végén jönnek össze, de végig van köztük minden. Csók, együtt alvás, meztelenkedés. Echi, hárem anime
Elfen lied - 2 főszereplő összejön, bár én nem őket láttam volna együtt. Van benne harc is, szerelem is. Egy új fajról szól, akinek telekinetikus ereje van (vagyis hasonló).
Sousei no onmiouji - 2 ördögűzőről szól, akit a sors egymásnak szánt. Először kényszerítik őket, hogy együtt legyenek, de végül egymásba szeretnek
Mirai Nikki - egy játék, akinek a nyertese lehet a térnek és az időnek az istene. A végén csak egy maradhat. A két főszereplő összejön és ha megérted a végét, rájössz, hogy egyik se halt meg
Kuzu no honkai - nem konkrétan a fő főszereplők jönnek össze, de elég erős karakterek. Régen láttam, azt hiszem, végül ők együtt is maradnak, a két főszereplő pedig szintén boldog lesz. Van benne minden: tanár-diák, tanár-tanár, diák-diák, lány-lány szerelem.
Shakugan no Shana - már nagyon régen láttam, de azt hiszem, összejönnek és nem is a legvégén. Harcolós, szerelmes anime
Inuyasha - konkrétan ugyan nem jönnek össze, de végig mintha együtt lennének és ki is van mondva már az eleje felé, hogy szerelmesek
Hana yori dango - az anime elég régi rajzolású, viszont van belőle élő szereplős sorozat is. Nagyon jó. Szegény lány ösztöndíjjal bejut egy elit suliba, ahol a leggazdagabb gyerekek "vezére" beleszeret, de a gazdag anyja közéjük próbál állni. Nem a legvégén jönnek össze itt sem.
hirtelen ennyit tudtam. Remélem akad, amit még nem láttál :)
Animék amikben van romantika és összejönnek legalább a végén:
Kamisama Hajimemashita - romantikus komédia istenekkel és familiárisokkal, a végén jönnek össze.
Kyoukai no kanata - ilyen mindenféle szellemlényekkel harcolnak benne, a végén jönnek össze
Inu x Boku SS - főszereplőink ilyen félszellem, -démon valamik, a végén jönnek össze
Kiznaiver - arról szól, hogy van egy csapat diák, akik a szó szoros értelmében érzik egymás fájdalmát, a végén alakulnak párocskák a csoporton belül
Mahoutsukai no yome - egy mágus megvesz egy fiatal lányt, akit tanítványául és menyasszonyául fogad, az ő karakterük és kapcsolatuk fejlődéséről szól az egész
Kokoro ga Sakebitagatterunda - ez egy film, egy csapat diák egy színdarabot szeretne előadni, a végén itt is kialakulnak párocskák
Vándorló palota - film, boszorkányos, varázslós, a végén jönnek össze
Kaichou wa maid-sama - egyszerű középiskolás szerelem, a végén jönnek össze
Sukki-tte li na yo - szintén középiskolás szerelem, már az elején összejönnek
Toradora - szintén középsulis szerelem, a végén jönnek össze
Ookami shoujo to kuro ouji - középsuli, nem éppen a végén jönnek össze
Neppu kairaku bushi road - film, fantazi, disztópia, végén jönnek össze
Nyári háborúk - film, eljátszott szerelem egy családi perpatvar közepén
Tamakos' love story - film, ajánlatos megnézni előtte a Tamako market c sorozatot, de csak ebben a filmben jönnek össze
Kimi ni todoke - középsuli, valahol a végefelé összejönnek
Itazura na kiss - egy pár szinte egész életét végigköveti, egyszerű idegenektől a házasokig
Special A - suli, végén jönnek össze
Soredemo sekai wa utsukushii - érdekházasság
Zero no tsukaima - isekai, a végén jönnek össze, viszont addig van benne egy csomó csókjelenet és szerelmi dráma
Doukyuusei - film, shounen ai, középiskola
Chuunibyou demo koi ga shitai - középiskola, a lány nyolcadikos-szindrómában szenved, valahol a közepén jönnek össze
ReLIFE - egy lecsúszott 27 éves pasas részt vesz egy kísérletben, aminek keretein belül újra középiskolás lesz, végén jönnek össze
Ano Natsu de Matteru - egy földönkívüli csaj és egy egyszerű srác, régen láttam, nem tudom mikor volt a sorsdöntő pillanat
Otome youkai Zakuro - félszellem szereplők, végén jönnek össze
Seishun buta yarou wa bunny girl senpai no yume o minai - szintén a nyolcadikos-szindrómához van köze, nem végén jönnek össze
Gosick - világháborúk idején játszódik egy fiktív országban, a végén jönnek össze
Ginban Kaleidoscope - a srác egy szellem, aki kísérti a lányt, idővel szerelmesek lesznek egymásba
Animék amikben nem jöttek össze, de a mangában igen:
Tonari no Kaibutsu kun - középiskolás
Masamune kun no revenge - középiskola
Ao haru ride - középiskola
Akatsuki no yona - fantasy világ, hercegnők és lovagok meg effélék, a mangában biztos hogy összejönnek
Skip beat - színészekről szól, megint a manga
Koi wa Ameagari no you ni - egy részmunkaidőben dolgozó csajszi beleszeret a főnökébe, a mangáról nem tudok semmit (már ha van neki)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!