Tudnátok mondani animéket?
olyat keresek amiben a fő szereplőnek valami szuper képessége van (és nagyon erős) és elmegy kalandokra a barátaival (küzdenek szörnyekkel meg ilyenek). a fő szereplő LÁNY legyen.
PL inuyasha,fairy tail csak lány fő szereplővel.
Ez nem annyira fontos:a lány barátai között lehet egy fiú akivel közel állnak egymáshoz, talán még szerelem is lesz köztük. tinik legyenek.
Vision of Escaflowne (a lánynak jós képessége van)
Magic Knight Rayearth
Amiben kimondottan szörnyeket ölnek, olyat nem igen tudok (talán a Sousei no onmiouji-t tudnám mondani. Ördögűzőkről szólnak, akiket a jövendölés egymásnak szánt, ezért kényszerítik őket, hogy összejöjjenek. Később egymásba szeretnek), de mivel írta a Fairy tailt, gondolom nem lényeg, hogy csak szörnyek legyenek. Ezek jutottak eszembe hirtelen:
Soul eater - a srác is és a lány is erősek, ahogyan kb minden karakter. Halálisten képző iskola (vagy milyen XD) tanulóiról szól. Jópofa anime, de szerelem nincs benne.
Guilty crown - itt a srác erős, de a csaj által. Össze is jönnek a közepe felé
Mirai Nikki - nem tudom, mennyire fér bele az ízlésedbe. Nem kimondottan szörnyeket ölnek, de harc az van benne bőven (barátok már kevésbé). A két főszereplő összejön. Élet-halál játék, a győztes pedig Istenné válhat. Tipikusan az az anime, amikor a csajszi k#rv@ menő, a csávó viszont elég gaggyer.
Mahou shoujo site - nincs benne szerelem, de lányokról szól. Harc is van benne és korrekt lezárása van. Nem túl hosszú, de nekem nagyon tetszett.Nem egy vidám anime, bár a vége happy end-nek mondható.
Sword art online esetleg? Itt egy videójátékban rekednek a tinik. Több évada van. A csaj is és a srác is erősek és viszonylag hamar összejönnek.
Elfen lied? - a főszereplő csaj egy másik fajhoz tartozik, telekinetikus ereje van és rohadt erős. Bár a te ízlésedbe ez nem biztos, hogy belefér.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ezek már felnőttesebb tartalmúak:
Shinami maou no testament és a folytatásai - démon csajszi a Földre jön. Elég erős a lány, de hárem anime.
High School DxD - szintén csaj a főszereplő és erős. Ez is démonos, de hárem anime.
Dakara Boku wa, h ga dekinai - olyasmi mint az előző kettő
To love ru - ezt tényleg ne nézd meg, csak ha elég idős vagy hozzá. Bohóckodós, vicces hárem anime. Harcolnak is benne, de nem gyerekeknek való. Itt is a csajszi aki erős (bár a srác se rossz). Elég hosszú és nem láttam végig.
Ennyi jutott eszembe hirtelen. Nézz róluk AMV-ket, hátha megtetszik valamelyik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!