Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Naruto úgy is teljes történe...

A Naruto úgy is teljes történetet ad, ha a Borutot már nem nézem meg? Mert azt hallottam, hogy az már nem olyan jó.

Figyelt kérdés

2020. szept. 6. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. A Boruto az már tényleg nem olyan jó. De mivel annyira megtetszett nekem a Naruto sorozat, ezért a Boruto-t is nézem. Már a Naruto az egyetlen anime, amit még 26 évesen is nézek. 26/N
2020. szept. 6. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:

"Már a Naruto az egyetlen anime, amit még 26 évesen is nézek."

Ezt úgy írod, mintha a Narutónál csak gyerekesebb animék léteznének. :D

2020. szept. 6. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Már kinőttem abból a kórból szerintem. Meg más, fontosabb dolgom is van, mint animéket nézni.
2020. szept. 6. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden animéből kinőttél, leszámítva a Narutót, ami eleve a 12 és 18 év közötti fiúkat célozza meg közönségként, és a szabadidőd is olyan kevés, hogy 720 x 23 perc belefér. Teljesen logikus.
2020. szept. 6. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most mindenki le fog pontozni, de miért nem nézel bele, és döntöd el te magad, hogy tetszik-e? A Boruto-t nagyjából úgy akarták megcsinálni, hogy azok is "értsék", akik nem látták a sima Naruto-t és a Shippuuden-t. Csak éppen ez nem jött össze. Tele van utalásokkal, amihez ismerni kell a Shippuuden eseményeit. Ha nem ismered, akkor meg vagy lőve. Ebbe csúszott bele a legtöbb néző, aki nem látta az előzményeket. Aki viszont látta, annak még a fillerek is tanulságosan hatnak, mert ugyebár mégis gyerekekről szól, akik még tapasztalatlanok, és amikor kapnak egy leckét egy-egy epizód végén, mindig valamilyen hőstettre utalnak a Shippuuden-ből. Pl. Sasuke egyszer elmondta Boruto-nak, hogy réges-régen volt egy shinobi, aki minden terhet magára vett, és letért a helyes útról. Csak a bosszúnak élt, és erre rendesen ráfizetett. Végül pedig egy barátja mentette meg. Aki nem látta az előzményeket, annak ez semmit nem mond. Aki viszont látta, azelőtt lepereg az egész széria, az összes Naruto vs Sasuke harccal és párbeszédekkel, Itachi történetével, és még sorolhatnám. Vagy Kakashi, amikor rendesen megleckéztette a fiatalokat az akadémián. Aki nem látta az előzményeket, azt gondolta, hogy "Jézusom, ez mekkora f.sz!" Aki meg látta, az tudja, hogy ő is mennyit szenvedett, és hogy teljesen igaza van, ha szigorú, mert nem azért akarja átengedni őket a vizsgán, hogy az első küldetésükön meghaljanak. Ahogy Naruto is egy munkamániás családelhanyagolós apák szégyenének tűnik azok szemében, akik nem ismerik. Aki pedig ismeri, az megérti, hogy miért dolgozik olyan sokat, és miért tekint az egész falura családjaként. Teljesen máshogy látják a sorozatot. Neked viszont már megvan az előnyöd, hogy láttad az előzményeket! Ne pazarold el azzal, hogy bele se nézel a Boruto-ba!

A másik pedig, ami miatt rosszabbnak tartják a Boruto-t, az az események kibontakozása.

Lásd:

Naruto: Háborús időszak. A falvak közt feszült a hangulat, egy apróság is háborút robbanthat ki. Az embereknek erősnek kell lenniük mentálisan és fizikailag is, tehát nem lazsálhatnak. Mindenkinek van valamilyen motivációja, hogy erősebb legyen, még ha nem is derül ki. Nevelésből adódóan minden gyerek értette, hogy mi miért fontos.

Boruto: Békés korszak, ami főleg Naruto érdeme, mert ő volt a kapocs az országok közt. Minden faluban van egy barátja, aki rangban elég magasan van ahhoz, hogy megakadályozza, hogy egy személyes nézeteltérés miatt háború legyen. A tudomány és a technológia rohamosan fejlődik, és a gyerekek ebben élnek már teljesen. Remekül visszaadja a mai világ fő problémáját. Boruto-nak nincs semmi motivációja, Sarada-nak talán, bár az sem valami fantáziadús, Mitsuki-t meg nem is ismerjük még igazából. Idővel azonban ismét felüti a fejét a probléma, mivel megjelenik az Outsutsuki klán 3 tagja, ami az új nézőknek megint nem mond semmit, ahogy Kaguya neve és a fehér Zetsu kifejezés sem. De neked igen. Boruto pedig idővel megkomolyodik, és megtanul a szívére hallgatni, és nem vakon követni a szabályokat. Tehát nem lesz ez örökké az elkényeztetett gyerekek története.

A fillerek egyébként nem rosszabbak, mint a Shippuuden-nél. Van pár olyan, amit megnézek azért, mert inkább filler, mint semmi, de vannak olyanok is, amik legalább olyan jók, mint a rendes történet.

Boruto egyébként sokkal intelligensebb és tehetségesebb, mint Naruto volt az ő idejében, tehát sokkal több badass jelenete van. Naruto-tól az első igazán emlékezetes jelenet az volt, amikor megjelent Pein előtt a kráterben. Boruto ezzel szemben sokat átvett Sasuke stílusából, és sokkal gyakrabban "ridegül el" úgymond.

Mindegy, eleget írtam. Előre és utólag is bocsi azoknak, akik nem értenek velem egyet, de szerintem adj neki egy esélyt, és ne mások véleményére adj! Elvégre szórakozásról van szó, nem valami véresen komoly dologról.

2020. szept. 8. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez attól függ, hogy a Boruto animét vagy mangát nézed. Ha nem olvasol mangákat, csak animét nézel, akkor szerintem sem érdemes belevágnod, szinte csak filler az egész. Ha viszont szoktál mangákat olvasni, akkor érdemes megpróbálni a Borutot - majd ha befejezted a Naruto Shippuuden-t persze - nekem eddig bejött.
2020. szept. 13. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is néztem a Narutot, meg most a Borutot. Szerintem történetben nagyon jó a Boruto is. Más korszak, más események, de van ugyanolyan jó. Ami miatt sokan mondják, hogy nem olyan jó, annak számomra legalábbis az az oka, hogy a Narutonál sajnos nagyon divatba jött a sok filler, a történet állóhelyzetbe kerülése, ami még a Naruto elején szerintem annyira nem volt tipikus. A SHippuuddennél a háborúban emlékszem két harc között néha annyi sok filler volt, hoyg amikor hirtelen folytatásra került a rendes történet, már elfelejtettem, hol is hagytuk abba. A Boruto meg folytatja ezt a rossz szokást. Emiatt van az szerintem, hogy sokan kevésbé szeretik a Borutot. Én 13 évesen kezdtem el nézni a Narutot, most 23 éves vagyok, és érdekel a Boruto, nézni is fogom, de valójában jobban hatott a varázs "kicsinek", mint most, mert most már annyira se időm, se kedvem a sok fillerhez, pedig van, ami tetszik. Csak jobban érdekelne a történet maga.
2020. szept. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!