Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért szeretik ennyien a one...

Miért szeretik ennyien a one punch mant?

Figyelt kérdés
Tényleg egy ütésből lever mindenkit, mert ha igen akkor szerintem nagyon unalmas lehet. :D

2020. szept. 3. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap néztem végig a 2. évadot (a 3. még nem jött ki) szóval mesélek egy kicsit. One punch man ugye mindenkit legyőz 1 ütésből és ezért már nem is emlékszik milyen igazán harcolni, ezért egyre unalmasabb lesz neki. Csatlakozik egy hősszervezethez akik úgymond rosszak ellen harcolnak. Azért csatlakozok hátha talál valami erős anti-hőst. Közben megismerkedünk pár emberrel akiket most nem szeetnék nagyon részletezni, mert akkor nem lenne annyira izgalmas az anime hogyha egyszer elkezded nézni. Szóval szerintem nagyon jó nálam mindenképpen dobogós. Szerintem az 1. évadban jobban rámentek a humorra mint a 2.-ban (persze a 2.-ban is van elég). a másodikban jobban rámentek a story-ra mint a humorra. Az elsőben inkább a karakterek megismerésére mentek rá, persze nem ez van egész évadon keresztül, ott is van egy kisebb story. Mind a két évad elég karakterköszpontú. Az első inkább a főszereplő, a másodikat pedig nem árulom el mert spoilerezni még mindig nem akarok. Persze ha kíváncsi vagy rá, enyhe spoilerrel eltudom mondami.
2020. szept. 4. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
mondani
2020. szept. 4. 18:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan világ amiben az One Piece viccesebb lenne mint a Öné Punch Man. Nemcsak, hogy remek szatíra de piszok jól megkrajzolt harcjelenetek is vannak benne amik egyáltalán nem rövidek.
2020. szept. 6. 23:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Emberek, tanuljatok már meg értelmezni.

Sehol nem írtam hogy viccesebb lenne a one piece, mivel még nem láttam a one punch mant így nem tudom eldönteni hogy melyik a viccesebb, de mivel paródia az egész így sejtettem hogy viccesebb.

2020. szept. 7. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!