Mennyi esély van,arra,hogy Kirito szakít végre Asunával?
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 19:09
1/3 anonim válasza:
Semennyi. Elég régóta szeretik egymást és mindent megtesznek egymásért. Tudom ez a story sok másik karakterrel is leírható, de látszólag a történet az ő szerelmüket előnybe helyezi. Más szóval, Asuna Kirito szerelmének lett megírva.
2/3 anonim válasza:
Helyesbítem a válaszomat.
FIGYELEM spoiler veszély.
Jelen állás szerint ahol az anime tart 200 éven keresztül egy játékban ragadnak. Csak Kirito, Asuna és egy rakás érdemtelen mesterséges környezetben nevelt emberi Ai.
3/3 anonim válasza:
Nem fognak szakítani. Részben egymás, részben pedig Yui miatt sem. De megértem a kérdezőt, én is több lánnyal shippelem már, viszont be kell látnunk, hogy Asunával fair egyedül, mivel mellette és érte harcolt a legtöbbet. Tehát ha szakítanának, és Kirito összejönne valaki mással, azt nem lehetne rendesen megindokolni, és port kavarna még azon rajongók közt is, akik esetleg örülnének az új párnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!