Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mennyi esély van,arra,hogy...

Mennyi esély van,arra,hogy Kirito szakít végre Asunával?

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Semennyi. Elég régóta szeretik egymást és mindent megtesznek egymásért. Tudom ez a story sok másik karakterrel is leírható, de látszólag a történet az ő szerelmüket előnybe helyezi. Más szóval, Asuna Kirito szerelmének lett megírva.
2020. aug. 30. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Helyesbítem a válaszomat.

FIGYELEM spoiler veszély.

Jelen állás szerint ahol az anime tart 200 éven keresztül egy játékban ragadnak. Csak Kirito, Asuna és egy rakás érdemtelen mesterséges környezetben nevelt emberi Ai.

2020. aug. 30. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fognak szakítani. Részben egymás, részben pedig Yui miatt sem. De megértem a kérdezőt, én is több lánnyal shippelem már, viszont be kell látnunk, hogy Asunával fair egyedül, mivel mellette és érte harcolt a legtöbbet. Tehát ha szakítanának, és Kirito összejönne valaki mással, azt nem lehetne rendesen megindokolni, és port kavarna még azon rajongók közt is, akik esetleg örülnének az új párnak.
2020. szept. 1. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!