Tudnátok nekem ilyen animét mondani? (Többi lent)
Szóval, összességében nem romantikus anime, nem a szerelemről szól,de a fő (vagy főbb) szereplők benne fiú és egy lány akiknek lehet szurkolni hogy összejöjjenek? :D
Szóval hogy rendesen szól valmiről az anime, ami nem egy szerelmespár cukika-mukika élete, de mégis 2 barátnak (vagy akár ellenségnek, nekem mindegy 😂)van okunk szurkolni ("Van okunk" mármint például néhány romcsi kis pillanatot értek okok alatt)
(Pl a Noragamiban Yato és Hiyori)
Jah, és még valami, szép grafikája legyen! Ne undi pálcika emberek akiknek a fél arcukat lefedik a szemeik :pp
Olyan Noragami vagy Death note féle, de az sem baj amúgy ha más csak tényleg ne legyen olyan gusztustalanul nagy az emberek szeme.
És NE legyen horror légyszi, nem bírom a vért :'D
Koszi elore a valaszokat :))
Wow, köszönöm az ajánlásokat 😊💕
Holnap mindenképpen megkukkantom amiket írtál😁 (a Narutot leszámítva xD)
Fairy tail
Ha nem baj hogy hárem de am nekem tetszett a diaoblik lovers...
A brothers conflict...
De szerintem a shogu chara is tetszene neked..
Vagy a hiro no kakera..
Most más nem jut eszembe remélem tudtam segíteni😊
Full Metal Panic (bár itt Sousuke és Kaname összejönnek, viszont ő sem éppen a romantikus anime)
Fullmetal Alchemist (a 2003-mas grafikája szebb + én mindig imádkoztam, hogy Al jöjjön össze Winryvel)
Ayashi no Ceres (nem új anime, de gyönyörű a grafikája)
Gokusen (grafikailag ugyan nem a legszebb, de őrülten vicces anime XD)
Witch Hunter Robin (szintén régebbi anime és én konkrétan mindig szurkoltam a Robin-Amon párosnak)
Ezeket mondanám. Egyik sem a romantikára van kihegyezve. Még az Ayashi no Ceres sem, bár ott azért van szerelem, de mellette van egy nagyon kiváló története is.
Akatsuki no Yona - egyik személyes kedvencem, én nagyon ajánlom szerintem pont illik is abba amit szeretnél
Ao no exorcist
Black Bullet
Blood Lad
Btooom!
Devil's Line
Fate stay night
Golden Kamuy - ezt is nagyon szeretem
Kenja no Mago
Magi
Mahou Tsukai No Yome - ez nem tudom mennyire témához illő, de nekem nagyon tetszett
Nanatsu no Taizai
Re:Zero
Soul Eater
Sousei no Onmyouji
Strike the Blood
Tokyo Ravens
Most csak ennyi jutott eszembe, remélem azért találsz párat benne ami megtetszik
Inuyasha(bár ez nem mostani, és nem tudom, mennyire számít szépnek a grafikája)
Akatsuki no Yona
Sousei no Onmyouji
Azta, lesz mit néznem! *-*
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek💜💜
Twin star exorcist
My teen romantic comedy:SNAFU
shokugeki no souma
Remélem tudtam segíten egy kicsit 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!