Attack on Titan-ban csak én látom a yaoi (meleg) áradatot?
Még az elején volt valami konfliktust Eren és Levi között. Ahogy Levi terrorizálta Levit nekem az jött le mintha mindketten élveznék...
Néhány helyen akaratlanul de rábukkantam ezzel kapcsolatos fan artokra na meg sippelésekre..
Nem vagyok homofób vagy ilyesmi. De ezek a talán csak belekézelt yaoi dolgok engem egyszerűen elrettentettek az animétől.
Ez az Eren-es dolog is, hogy nem veszi észre Mikasa közeledését milyen már? (Jól van, hogy a készítők nem akarnak egy love sztorit az egészből, de ez is rádob egy lapáttal Eren megkérdőjelezhető nemi identitására.
A mangát nem olvastam, nem ismerem a végét. Az animéből is csak az első 2 évadot bírtam ki.
Vagy csak a női karakter hiánya lehet a gond.
Virsli party az egész anime.
Ahogy fentebb mondták minden népszerű anime karaktereit szokták shippelni - legyenek azok fiúk vagy lányok. Csak a képzelet.
Egyébként a shounen animéknek kifejezett jellemvonása, hogy nem szólnak a szerelemről.
Nem a szerelemről szól a manga de:
SPOILER:
Így a manga utolsó egyharmada azért helyezett rá hangsúlyt.
Mikasa és Eren kapcsolatára is, néhány új karakter kapcsolatára is, valamint Armin és Annie is kedvelik egymást, aminek én személy szerint nagyon örülök, de hát Armint sokan utalják,meg melegnek nézték...az írót nem érdekli mi menő, és mi nem. Eren nem fogadta el a szerelmet a világ utálatával szemben, míg Annie úgy döntött, hogy elfogadja az érzéseit, amit Armin iránt érez és csak békében akarna élni. Ez számára egyértelműen karakterfejlődés, hiszen régen mindig is egy magányos farkas volt, nem fejezte ki az érzelmeit, most viszont igen.
Úgyhogy tagadni lehet, de azért van szerepe a szerelemnek ebben a mangában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!