Attack on Titan-ban csak én látom a yaoi (meleg) áradatot?
Még az elején volt valami konfliktust Eren és Levi között. Ahogy Levi terrorizálta Levit nekem az jött le mintha mindketten élveznék...
Néhány helyen akaratlanul de rábukkantam ezzel kapcsolatos fan artokra na meg sippelésekre..
Nem vagyok homofób vagy ilyesmi. De ezek a talán csak belekézelt yaoi dolgok engem egyszerűen elrettentettek az animétől.
Ez az Eren-es dolog is, hogy nem veszi észre Mikasa közeledését milyen már? (Jól van, hogy a készítők nem akarnak egy love sztorit az egészből, de ez is rádob egy lapáttal Eren megkérdőjelezhető nemi identitására.
A mangát nem olvastam, nem ismerem a végét. Az animéből is csak az első 2 évadot bírtam ki.
Vagy csak a női karakter hiánya lehet a gond.
Virsli party az egész anime.
Szerintem csak beképzeled. Ez egy shounen anime, így is szerintem több női szereplő van benne mint a legtöbbe. (És van, amelyiknek még személyisége is van.)
Eren pedig inkább egy testvérnek tekinti Mikasát.
De amúgy a kérdésről ez a videó jutott eszembe, vagyis inkább a jelenet 5:20-tól.
#2 -es köszönöm a részletes okfejtést. Nagyon sokat segítettél...
Érdekes módon pl. a Rainbow-ba sem láttam bele ezt a meleg dolgot hol ott még erre példa is volt konkrét nemi erőszak formájában.
S 500+ animén túl is kevés helyen láttam megkérdőjelezhető dolgokat az animékbe.
Ha már az első válaszoló felhozta azt a videót :D
Ha valakinek nincs kedve végignézni (Pedig megéri), csak terjedjen 4:30hoz és 6:06hoz, azt a két jelenetet muszáj megnézni:p
De hogy ne csak offoljak, nekem nem tűnt fel ez az egész az AoTban 🤔
Nekem sem tűnt fel, mert nincs is benne, csak néhány beteg fantáziájú fujoshi agyszüleménye, viszont annyira botrányos az egész koncepció a kb 20 év korkülönbséget is figyelembe vévé hogy már röhelyes az egész.
Eren tisztában van vele hogy Mikasa szereti őt, de ő képtelen hátradőlni és romantikázni. Historiával azért feküdt le hogy a gyereküknek a jövőben békés élete lehessen ami neki nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!