12/18 anonim válasza:
Én most 31 évesen is megnézném, ha vetítenék valahol. ^_^
13/18 anonim válasza:
nem. Az animék nagy része amúgy sem gyerekeknek készül és aki 2020-ban még mindig abban a hitben él, hogy az animék mind gyerekeknek készült "mesék" na az már nagyon gáz.
15/18 Krisipoke válasza:
13: Az igaz, hogy sok anime nem gyerekeknek készül, de szerintem ez teljesen irreleváns itt, mivel a Pokémon sorozat abszolút gyerekeknek készül(t), akármennyire is szeretem. :D
Ez most kb olyan, mintha valaki megkérdezné, hogy gáz-e, hogy mondjuk 30 évesen a Bogyó és Babócát olvassa, és jönne rá egy olyan válasz, hogy a könyvek nagy részét nem gyerekeknek írják, és hülye, aki szerint minden könyv gyerekkönyv. :D
16/18 Thunderfairy válasza:
Nyugodtan nézheted a pokemon-t ha az tetszik.
17/18 1112 válasza:
ha félsz, hogy ciki, ne reklámozd hogy szereted/nézed; de amúgy aki meg szeret, az elfogad úgy is (a többiekkel meg minek foglalkoznál rá se ránts ha beszól érte) ; egyébként nem ciki. Téged az kapcsol ki.
18/18 anonim válasza:
Az a gáz,hogy már 2 oldalnyi válasz érkezett,ehez a kérdéshez,amire elég lett volna egy;NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!