Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van egy mese de nem emlékszek...

Van egy mese de nem emlékszek rá. Hogy találjam meg?/ Valaki írja le ha nézi vagy valami :D

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régebben láttam egy mese-sorozatot és nagyon kedveltem és kedvem jött újra megnézni, de nem emlékszek a nevére. Próbáltam leírni a keresőbe pár jelzővel hátra beadja, de nem. Ezért úgy gondoltam hátra valaki felismeri.

Amire emlékszek belőle: Van egy fiú aki mintha talált volna egy órát és abból elő jön valami lény ha jól emlékszem emlékeztetett egy rókára de nem emlékszek. Vannak lények amik elszabadultak és csak ő láthatja őket. El kell őket kapnia, mert nem jó hatással vannak az emberekre. Vannak olyanok amik könnyen el lehet kapni, mert nyugodtak és vannak amik agresszívak. 2 ilyen lényre emlékszem.

1. Aki valahogy olyan "erővel" bír, hogy az ember hasára fel fest egy arcot és az ember el kezd hülyülni ütögeti meg ilyenek.(Nem emlékszem annyira többre erről)

2. Ami szomorúvá teszi az embereket és asszem lila.

Egyébként elfelejtettem mondani hogy az a lény ami segít az repül.

Ennyire emlékszem csak remélem ennyi elég :D Előre is köszönöm a válaszokat!

#Mese és sorozat #nem emlékszem rá #egy karóra amiből előjön egy barátságos lény #Kicsit egyébként azok a lények pokemonos beütésűek #Valaki ismeri-e?
2020. jún. 22. 11:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem engedte kiírni, hogy valaki tudja-e a címét ezért csak így tudtam kiírni... Nem az hogy hogy találjam meg. Mert próbáltam aki tudja írja le köszönöm :D
2020. jún. 22. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Mayonaka no occult komuin ?
2020. jún. 22. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Fukigen na Mononokean?
2020. jún. 24. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Azóta sikerült megtalálnom :D

Egyébként a neve:

Yokai őrzői (Yokai watch)

Köszönöm a válaszokat.

2020. jún. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!