Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animét keresnék, többi lent?

Animét keresnék, többi lent?

Figyelt kérdés

Olyan animét keresnék, ami 12 akár több részes, slince of life, shoujo esetleg isekai

Ha lehet egy kisebb ismertetőt is írjatok mellé, ha érdemes.

Köszi:)

2020. aug. 11. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
2020. aug. 11. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Aa! Megami-sama

Ai Tenshi Densetsu Wedding Peach

Air

Aishiteru ze Baby

Akage no Anne

Ai Shoujo Pollyanna Monogatari

Arte

Ashita no Nadja

Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE! (és folytatásai XD)

Bishoujo Sailor Moon + Crystal

Candy Candy

Cardcaptor Sakura + Clear Card-hen

Carole & Tuesday

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai

Daa! Daa! Daa!

Eikoku Koi Monogatari Emma

Full Moon wo Sagashite

Fushigi Yuugi

Glass no Kamen

Lili, a virágangyal

A hosszúlábú apu

Hello! Sandybell

Hana Yori Dango (csak a sorozat!)

Kaitou Saint Tail

Kamikaze Kaitou Jeanne

Kaze no Shoujo Emily

Kyou Kara Maou (isekai)

Mahou no Stage Fancy Lala

Princess Princess

Princess Tutu

Romeo X Juliet

Pretear

Shoujo Kakumei Utena (csak a sorozat!)

Shoukoujo Sara

Tokyo Mew Mew

2020. aug. 12. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Kaichou wa Maid-sama: szerintem a legtöbben azért legalább hallottak róla, nem igazán tudom megszámolni, hogy hányszor láttam. Vicces, romantikus, a szereplőket is nagyon bírtam. A manga folytatja a storyt, azt is elolvastam, de szerintem az anime is eléggé kerek, nem érdemes továbbolvasni.

Fukumenkei Noise: jó hangú csajszit elhagyja a gyerekkori barátja (az egyetlen), ezt traumaként éli meg, egy másik fiú segít neki feldolgozni. Pár évvel később újra találkoznak. Szerelmi sokszögek vannak benne, de azt szerettem benne, hogy pozitív lezárást kap annak a szereplőnek a története is, akit kikosaraztak. Ennek érdemes olvasni a mangáját, bár csak angol felirattal van meg.

Sukitte li na yo: visszahúzódó lány és népszerű srác szerelmi története

Toradora: apró, cuki, de mindig morcos kiscsaj, illetve magas, ijesztő kinézetű, de amúgy nagyon kedves fiú storyja, akik beleszerettek egymás legjobb barátjába, és szövetkeznek emiatt

Kimi no Iru Machi: nem tudok róla semmit sem írni, mert lelövöm a poént. Csak annyi, hogy vidékről megy fel egy fiú Tokyoba, hogy megkeresse a barátnőjét. Ha egyszer elkezdted, nézd végig, mert úgy van összerakva a történet, hogy mindent csak fokozatosan tudunk meg.

Acchi Kocchi: slice of life, szerelmi story; nagyon cukik a karakterek, helyenként kicsit lassú, inkább a szereplők reakciói bizonyos dolgokra lendítik fel

A-Channel: slice of life; egy történet a barátságrúl, illetve arról, hogy új diákként hogyan lehet beilleszkedni. A főszereplő ráöbben, hogy a legjobb barátnőjének, aki egy évvel idősebb nála, emiatt hamarabb került gimibe, új barátai vannak, emiatt féltékeny.

2020. aug. 20. 21:43
 4/4 anonim válasza:

Ao haru ride

Orange

3D kanojo

Kimi ni todoke

Lovely complex

Say i love you

Remélem tudtam segíteni

2020. aug. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!