Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animét keresnék, többi lent?

Animét keresnék, többi lent?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon sok animét láttam, és most van az hogy ki fogytam..

Este rá találtam a BTOOOM-ra, és most már nagyon szeretnék valakit nézni. Éppen a one piecet nézem újra, (2.) és a yu yu hakushot (3.4.) de már nem annyira fog le.

Bárminek örülnék, aminek érdekes a storyja, és nem kezd sablon lenne a fele után, és egyszerűen érdekes.. Jöhet shoujo, shounen, (i sekai is de akkor csak azt akkor írd le ha nem full sablonos,) shounen, silence of life, esetleg más is, ha érdekes a story. Ha érdemesnek tartod, örülnék ha Dobnál mellé egy kis leírást, tudom rá kereshetnék neten, de saját vélemény azért jobb/

Köszönöm, ha el olvastad!

2020. aug. 2. 08:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az ki maradt, ma este maratonoztam le a BTOOOM-t mert nagyon tetszett.:)
2020. aug. 2. 08:37
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

(A leírásokat Anime addictsról másolom, max hozzáírok még valamit)

Zankyo no Terror:

Váratlan események bolygatják fel Tokió lakóinak életét. Egy terrorista csoport jelenik meg a város területén belül, akik már felbukkanásukkor ellopnak egy igen veszélyes dolgot, ami lényegében egy atombomba. A dolog ráadása, hogy csupán két fiatal srác – akik a Nine, illetve a Twelve sorszámnevet viselik – alkotja ezt a csoportot, melyet Sphinxként ismer meg a világ. Különös s kissé furfangosnak tekinthető rejtvényeikkel teszik próbára a várost, azon belül is az azt védő rendi erőket. A rejtvények megoldása ugyanis az egyetlen kulcs a városon belül elrejtett bombák hatástalanítására. Vajon mi lehet a két fiatal célja?

Ansatsu Kyoushitsu:

Egy napon a Hold nagy része felrobbant, örökös kifli formára alakítva az égitestet. Az elkövető egy szuper képességekkel megáldott polip, aki megfenyegeti a világot, miszerint egy év múlva a Földdel is ugyanezt teszi, és nincs az a hadsereg, amely ebben megakadályozhatná.

Aztán valami oknál fogva azt kéri, az elkövetkezendő egy év során hagy lehessen a Kunugigaoka Előkészítő Iskola, bajkeverőkből és javíthatatlan diákokból álló, E-3 osztályának az osztályfőnöke.

A kormány megbízást ad a diákoknak: 10 milliárd jenes jutalom ellenében, a tanév során ragadjanak meg minden kínálkozó alkalmat és vessenek be minden eszközt a tanáruk megölése érdekében. Koro-sensei azonban a legyőzhetetlensége mellett, azzal is nehezíti az amatőr bérgyilkosok dolgát, hogy még első osztályú tanár is. Bugyuta történetnek hangzik, de nagyon szórakoztató és izgalmas, jó karakterekkel. A második évadban pedig megmagyarázzák ezt a lehetetlennek tűnő történetet is.

Beastars:

Az antropomorf állatok által lakott világban a növényevők és a húsevők együtt élnek. A Cherryton Akadémián a fiatalok számára az iskolai élet tele van reménnyel, romantikával, bizalmatlansággal és nyugtalansággal.

A főszereplő Regoshi, a farkas, a dráma klub tagja. Fenyegető megjelenése ellenére nagyon kedves. Élete nagy részében mindig más állatok félelmeinek és gyűlöletének tárgya volt, és már egészen hozzászokott ehhez az életmódhoz. De ahogy egyre inkább kapcsolatba kerül osztálytársaival, akiknek megvan a maga részük a bizonytalanságból, az iskolai élete lassan megváltozik. Nagyon egyedi és érdekes. A történet univerzuma párhuzamba hozható a mi világunkkal, olykor nagyon is elgondolkodtató.

Boku dake ga inai machi:

Az önmegvalósítással küszködő mangaka, Fujinuma Satoru egy olyan különleges képesség birtokában van, ami akaratán kívül rendszeresen visszaküldi őt az időben, hogy katasztrófákat és haláleseteket akadályozzon meg. Egy nap egy olyan bűnténybe keveredik, amiben ő lesz az első számú gyanúsított. Hogy megmentse az áldozatot, Satorunak egészen az általános iskolai éveihez kell visszamenni az időben, még azt megelőzően, hogy a Hinazuki Kayo nevű osztálytársának nyoma veszett volna. Kriminek gyenge, de nem is ez a lényege. Inkább lélektani-dráma.

Danganronpa: The Animation:

A történet főhőse Makoto Naegi, aki épp készül megkezdeni tanulmányait a Hope's Peak Academy-n. Ez egy iskola kiemelkedő képességekkel rendelkező tanulók számára. Már a kapun belépve rá kell döbbennie, hogy alighanem valami gubanc van az iskola berkein belül. Amint belép, rögtön elveszti az eszméletét. Egy befalazott ablakú osztályteremben ébred, ahonnan egy üzenet utasítását követve eljut a tornaterembe, ahol találkozik az iskolában tartózkodó többi "diákkal". Ekkor megjelenik a színen Monobear (egy meghatározhatatlan plüssmedve szerűség), aki felvilágosítja az egybegyűlteket, hogy aki el akarja hagyni ezt a helyet, annak a játékszabályok szerint kell játszania. Ez is egy amolyan túlélő-játék, mint a Btooom!, úgyhogy szerintem tetszeni fog.

2020. aug. 2. 09:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, az a baj, hogy ezen közül 3-at láttam, másik 2 nem igazán fogott meg, de azért köszönöm:)
2020. aug. 2. 09:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak egyszer valamelyik "nagyon sokat látott" kérdező venné a fáradtságot, hogy úgy teszi fel a kérdést, hogy belinkeli a listáját.
2020. aug. 2. 09:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Ahh, ezt meg értem, de ahh, ahh nagyon soknak nincs meg fejből a neve:/ De lehet rá szedem magam:) Köszi azért a választ:D
2020. aug. 2. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Fullmetal Alchemist

Death Note

Dr. Stone

Tensei Shitara Slime Datta Ken

Yakusoku no Neverland

Shingeki no Kyojin

Sword Art Online

Ansatsu Kyoshitsu

Kimetsu no Yaiba

Youjo Senki

Kimi no Nawa

Bungou Stray Dogs

Nanatsu no Taizai

Hunter x Hunter

Black Clover

D. Gray Man

Még sokat tudnék írni de kezdek belefáradni az írásba. XD

2020. aug. 2. 09:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Az ciki, hogy most amiket fel soroltál összeset láttam? 😂
2020. aug. 2. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Pontosan ezért kell lista. Abból látjuk, hogy mi az, amit láttál és ha értékeled is, akkor azok közül mi mennyire tetszett.

Válassz egyet, előtted a vasárnap, meg ha diák vagy az egész nyáriszünet:

[link]

[link]

anilist.co

[link]

[link]

Jó szórakozást!

Viszlát, ha kész.

2020. aug. 2. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Amiket én ajánlok:

Boku Dake Ga Inai Machi

Monster

Gilgamesh

Witch Hunter Robin

Wolf's Rain

Kyou Kara Maou (kár, hogy az anime sosem lett rendesen lezárva)

Magi: Labyrinth of Magic

Magi: Kingdom of Magic (az előző folytatása)

MY HiMe

hack://Sign

Arslan Senki (neki is elkéne egy harmadik évad)

Chrno Crusade

Ayashi no Ceres

Fushigi Yuugi

Fushigi no Umi no Nadja

Zero no Tsukaima

X TV

DNA2 TV

Dirty Pair

Rozen Maiden

Flame of Rekka

Aldnoah.Zero

Ergo Proxy

Serial Experiments Lain

Neon Genesis Evangelion

Night Head Genesis

Higurashi no Naku Koro ni + Kai

Caligula

Dororo

Full Metal Panic

Haibane Renmei

Hana Yori Dango

Beastars

Joker Game

Legend of Basara

Magic Kaito 1412

Gosick

2020. aug. 2. 11:28
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

6-os vagyok. Ha tényleg láttad mindazokat amiket felsoroltunk akkor írok még néhányat:

Code Geass

Lírai Nikki

Boogiepop wa Warainai

7Seeds

Accel World

Black Bullet

Danganronpa

Darwin's Game

Dororo

Durarara

En'En no Shouboutai

Goblin Slayer

God Eater

Houseki no Kuni

Jibaku Shounen Hanako-kun

Kanada no Astra

Kami no Tou

Noragami

Parasyte

Made in Abbys

Mirai Nikki

Higurashi no Naku Koro Ni

One-Punch Man

Orange

Sakasama no Patema

Pandora Hearts

Satsuriku no Tensei

Shokugeki no Souma

Shoujo Shuumatsu Ryoko

Somali to Móri no Kamisama

Steins;Gate

Fairy Tail

91 Days

Arslan Senki

Vinland Saga

Bleach

Deca-Dence

The God of High School

Elfen Lied

Fate/stay Night

Kuroshitsuji

Kekkai Sensen

No Guns Life

No Game No Life

Nippon Chinbotsu 2020

Shaman King

Shinrei Tantei Yakumo

Psycho-Pass

Sousei no Onmyouji

Tate no Yuusha no Nariagari

Tokyo Ghoul

Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster

Ha még most is azt mondod hogy mindegyiket láttad felkérlek mesteremnek. XD

2020. aug. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!