Animét keresnék, többi lent?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon sok animét láttam, és most van az hogy ki fogytam..
Este rá találtam a BTOOOM-ra, és most már nagyon szeretnék valakit nézni. Éppen a one piecet nézem újra, (2.) és a yu yu hakushot (3.4.) de már nem annyira fog le.
Bárminek örülnék, aminek érdekes a storyja, és nem kezd sablon lenne a fele után, és egyszerűen érdekes.. Jöhet shoujo, shounen, (i sekai is de akkor csak azt akkor írd le ha nem full sablonos,) shounen, silence of life, esetleg más is, ha érdekes a story. Ha érdemesnek tartod, örülnék ha Dobnál mellé egy kis leírást, tudom rá kereshetnék neten, de saját vélemény azért jobb/
Köszönöm, ha el olvastad!
2020. aug. 2. 08:37
11/11 anonim válasza:
Én úgy vagyok, hogy minél többet láttam, annál több az amit még nem. Animékből nem tudsz kifogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!