Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét ajánlanátok...

Milyen animét ajánlanátok azoknak akik még egyet se láttak?

Figyelt kérdés

Most értem arra,hogyha megkér egy ismerősöd,hogy adjon pár anime ajánlatot,de még sose nézett úgy komolyan animét akkor ti melyikeket mondanátok?

Én személy szerint az OHSHC-t,Demon Slayer-t és a Haikyuu-t.

2020. júl. 28. 15:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
talán a boku no hero academiat. elég felkapott, jó a története és nem olyan véres.
2020. júl. 28. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
nagyjából egyetértek a 10. válaszolóval nekem a naruto, a yu yu hakusho és a bleach nyerte el nagyon a tetszésem, azokat tudom ajánlani, de ez stílus és korosztályfüggő... remélem, tudtam segíteni. szép estét! (vagy éjszakát)
2020. júl. 28. 23:59
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
Noragamit szoktam ajánlani. Nem hosszú, nem brutális de jó sztori
2020. júl. 29. 08:36
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Én a hetalia-t ajánlom. Nagyon jó anime és garantálom hogy 1 rész megnézése után nem bírod abba hagyni. Az anime országokat testesít meg és történelmi eseményeket mutat be humorosan. :3 ha van kedved wikin írnak róla. Ja és ha kérdésed van nyugodtan írj! (=ヮ=)೨
2020. júl. 30. 12:36
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

Hát... Első animének esetleg valami nem annyira "japánt" (ha érted mire gondolok). Például egy Banana Fish-t vagy egy No game no life-ot, esetleg valamilyen ilyesmit semmiképp nem ajánlanék, mert vagy túl nehéz témát dolgoz fel (alias Banana Fish) vagy pedig csepeg a fanservice-től (alias No game no life). De egy Death note vagy egy Attack on titan tökéletes lehet kezdésnek.

Én személy szerint filmekkel kezdtem, többek között például a Koe no katachi-val és a Kimi no na wa-val, mindkettő szerintem jó lenne kezdésnek.

Ha meg mindenképpen sorozatot szeretnél neki ajánlani, akkor vedd figyelembe az ízlési körét.

Például ha egy romantikus alkat akkor egy Your lie in april jó lenne neki,

de ha valamilyen kicsit "félelmetesebbre" vágyik akkor ott van a Tokyo Ghoul (bár abba nem vagyok biztos, hogy ez pont tetszene neki, az animével kapcsolatos vélemények nagyon szerteágazóak).

Ha valami izgulós animére vágyik akkor lehet valamilyen sport anime (például Haikyuu vagy Kuroko's basketball, esetleg Free! - bár utóbbi egy picit átcsap a fanservicek irányába).

Ha meg valami fantasy, kis csatázós animére vágyik, akkor Rising of the shiel hero (bátyám első animéje volt, mái napig ódákat tud róla zengeni, attól függetlenül, hogy azóta rengeteg más animét is látott).

Ha valami szuperhősösre, akkor esetleg a Boku no hero academia (haha, ezzel kapcsolatba elavult vagyok, mert kedvenc animém, a hibái ellenére is). Ha pedig valami vígjáték kell neki, akkor ott van a One punch man.

Illetv feljesbb olvastam, hogy sokat ajánlják a Fullmetal alcemistet ami szintét egy jó anime (ne nyakazzatok le, még nem néztem végig), így azt is bátran elé tolhatod.

Mindenesetre ha biztosra akarsz menni akkor megmutatod neki az Attack on titant, abba nagyon kevesen csalódtak.

2020. júl. 30. 15:50
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

szerintem az alapokkal kezd. azzokkal mint pl fairy tail, sao, naruto, hunter x hunter, bleach, my hero academia, de szerintem tetszhet az assassination classroom vagy a Fullmetal alchemist: brotherhood (ennek az animének szerintem jobb a magyar szinkron, de te tudud)

ezek jutottak eszembe majd írok ha találok még ilyet :)

2020. júl. 30. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
30%

Kaland, akció: Yakusoku Neverland, Tower of God, Black Bullet, Banana fish, AoT, Noragami

Krimi: Gosick, Hyouka

Romantikus (komolyabb): Kimi no na wa, 5 centimeter per second - movie

Romantikus (könnyed): Zutto matte suki datta + ezeknek az alternatív történet verziói

Humor: Sakamoto desu ka, Kaguya sama Love is War

Szomorú: Violet Evergarden, Anohana, Clannad after story, Angel beats, Hotaro no mori e

Sztáros: Skip Beat

Zenés: Given, Your lie in April

Fiúhárem: Dance with devils

Horror/pszichológiai: Happy sugar life

Sport: Kuroko no basket

2020. júl. 31. 01:35
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem miért van az összes válasz lepontozva.

Mindegyik hasznos, jó animéket ajánl

2020. júl. 31. 10:12
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy én se értem :/ tényleg nem rosszak ezek az animék
2020. júl. 31. 10:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, miért van minden válasz lepontozba, de azért az erős túlzás, hogy mindegyikbjó animét ajánl.
2020. júl. 31. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!