Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét ajánlanátok...

Milyen animét ajánlanátok azoknak akik még egyet se láttak?

Figyelt kérdés

Most értem arra,hogyha megkér egy ismerősöd,hogy adjon pár anime ajánlatot,de még sose nézett úgy komolyan animét akkor ti melyikeket mondanátok?

Én személy szerint az OHSHC-t,Demon Slayer-t és a Haikyuu-t.

2020. júl. 28. 15:00
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
61%
Banana Fisht, steins gatet vagy hunter x huntert. ezekkel a animékel nem lehet nagyon mellé lőni.
2020. júl. 28. 15:12
 2/23 anonim ***** válasza:
43%

A többiről nem tudok véleményt mondani de a Demon Slayer megfelelőnek hangzik.

Ettől függetlenül előtte érdemes belegondolni az érdeklődési körébe. Igazán sok műfaj létezik animéken belül. Valószínű lesz közte ami érdekli. Illetve elsőre hanygolnám az echi-t tartalmazóakat. Vannak köztük jók de egy kezdő animés ha nem tud elsiklani egy ilyen apróság mellett könnyen elvesztheti az animék iránti érdeklődését. Az se probléma ha hamar rájön, hogy nem gyerekes animét nézni. Nem mondom, hogy nincs olyan ami gyerekeknek szól de biztos az ő korosztályában is van értékelhető alkotás. Mivel elég sokat írtam idelye is ajánlanom párat:

Kyouko Suiri

One Punch Man

Erased

Ha kicsit véresebb is jó akkor pedig:

Attack on Titan

vagy egy fokkal véresebb:

Another

2020. júl. 28. 15:22
 3/23 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a Naruto nem rossz kezdésnek csak lehet megunná a fillereket

A HxH-t mindenképp nézze meg :D

Dororo és FMA/FMA Brotherhood

Esetleg még Tokyo Ghoul, AOT és The promised neverland, ha bírja a véresebb/ijesztőbb jeleneteket

2020. júl. 28. 15:29
 4/23 A kérdező kommentje:
a hunter x hunter-t én is mondanám,de szerintem kezdésnek a rövidebb animéket ajánlanám.
2020. júl. 28. 15:40
 5/23 anonim ***** válasza:
59%
A Death Note szerintem az egyik legjobb anime kezdőknek. Rövid, kiváló sztorija és őrülten zseni főszereplője van, valamint a zenéi is emlékezetesek.
2020. júl. 28. 16:12
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Naruto
2020. júl. 28. 16:31
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Fullmetal Alchemist Brotherhood. Kicsit hosszú, de összefüggő, zseniálisan felépített története van kidolgozott szereplőgárdával. És még magyar szinkronos változata is van, ha a kezdő ódzkodna a japán szinkrontól.
2020. júl. 28. 17:35
 8/23 anonim ***** válasza:
40%
Naruto, tokyo ghoul, death note
2020. júl. 28. 17:44
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Én személy szerint megpróbálnék az ismerősöm ízléséből kiindulni és az alapján ajánlanék valamit.
2020. júl. 28. 18:33
 10/23 anonim ***** válasza:
63%
Az ízlésétől függ, mit ajánlanék neki.
2020. júl. 28. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!