Kedveli valaki Erwin Smitht az Attack on titanból?
22: Csak szegény Armin Erwin halála óta lóf@szt se csinált a sztoriban
Upsz, spoiler alert
Egyik hatalmas kedvencem. Igen, voltak kegyetlen lépései, viszont mégis ő volt az aki tényleg elindult és tett is valamit. Rengeteg életet feláldozott, egy igazi démon volt, azonban ezt várták tőle és ő szerintem nem jókedvvéből küldte halálba a katonáit.
Armin is sok dologra rájött és tényleg az egyik legokosabb karakter, azonban hiányoznak a tapasztalatai, amik hatalmas dolgok.
(!!! SPOILER!!!) bár nem biztos
Úgy tudom hogy a titánná változó embereknek x évük van hátra. Szóval erre az x évre szerintem Erwint kellett volna választani. Jó, Armin előtt tényleg fényes jövő állt, de ha meg van számlálva az idő akkor olyat kellett volna akinek az ész mellett tapasztalatok is vannak.
Szeretem a kis szőkeséget, de nem őt választottam volna. Ő tényleg csak sírt amíg Erwin tett is valamit.
SPOILER:
Erwin biztos nem szeretett volna bele Anniebe. 🤣 Armin és Annie viszont cukik, még akkor is, ha ténylegesen nem jöhetnek össze, mivel Isayama szereti kinyírni a karaktereket. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!