Meliodas meghalt a második évad 20.részében akkor hogy élhet a 3.évadban?
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 17:33
2/5 anonim válasza:
Meliodas halhatatlan, ezt meg is magyarázták.
3/5 anonim válasza:
Te hogy jutottál el addig? Az egy dolog, hogy van benne egy qrva idegesítő malac aki malacokat eszik, az másik dolog, hogy kb minden rész arról szól, hogy meloidas hogyan fogdossa a csajt, de még az is egy dolog, hogy már az első részben a kardot távolsági fegyvernek használják, de pls, a b@$22ott nagy zöld malacnál hogy nem akadtatok ki? Hogy lehet valami ilyen rossz? Pedig én hiszem, hogy marha jó lehetne de ezek a random f@$22ágok megölik a sorozatot a számomra
4/5 anonim válasza:
#2 vagyok.
Nekem tetszett, pedig az ilyen kicsit perverzebb animéket nem bírom. De ennek van egy baromi jó stílusa :D Imádom.
5/5 anonim válasza:
Meliodas nem halt meg, mert átok van rajta és Elizabethen.
Meliodas átka az, hogy, ha meghal, akkor újraéled, Elizabeth átka pedig, hogy minden életében beleszeret Meliodasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!