Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Meliodas meghalt a második...

Meliodas meghalt a második évad 20.részében akkor hogy élhet a 3.évadban?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
úgy,hogy nem halt meg
2020. júl. 21. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Meliodas halhatatlan, ezt meg is magyarázták.
2020. júl. 21. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Te hogy jutottál el addig? Az egy dolog, hogy van benne egy qrva idegesítő malac aki malacokat eszik, az másik dolog, hogy kb minden rész arról szól, hogy meloidas hogyan fogdossa a csajt, de még az is egy dolog, hogy már az első részben a kardot távolsági fegyvernek használják, de pls, a b@$22ott nagy zöld malacnál hogy nem akadtatok ki? Hogy lehet valami ilyen rossz? Pedig én hiszem, hogy marha jó lehetne de ezek a random f@$22ágok megölik a sorozatot a számomra
2020. júl. 21. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Nekem tetszett, pedig az ilyen kicsit perverzebb animéket nem bírom. De ennek van egy baromi jó stílusa :D Imádom.

2020. júl. 21. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Meliodas nem halt meg, mert átok van rajta és Elizabethen.

Meliodas átka az, hogy, ha meghal, akkor újraéled, Elizabeth átka pedig, hogy minden életében beleszeret Meliodasba.

2020. júl. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!