Hogy van a JoJo évadjainak a sorrendje?
Figyelt kérdés
Van a JoJo Bizarre Adventure,van a Kimyou na Bouken stb. Mi a sorrendje?2020. júl. 17. 18:59
1/7 anonim válasza:
A kettő ugyanaz... Jojo no Kimyou na Bouken az angolul Jojo's Bizarre Adventure. Egyébként meg: Phantom Blood, Battle Tendency (habár ezt 1 partnak tekintik, első 9 rész a PB, a többi BT); Stardust Crusaders, Diamond is Unbreakable, Golden Wind, aztán a mangák, Stone Ocean, Steel Ball Run, és Jojolion.
2/7 A kérdező kommentje:
Oh...Köszi és mi a sorrend?
2020. júl. 17. 19:09
3/7 anonim válasza:
Előbb írtam ^^ Phantom Blood-Battle Tendency: Part 1; Stardust Crusaders: Part 3; Diamond is Unbreakable: Part 4; Golden Wind: Part 5, és a mangák, abban a sorrendben, ahogy írtam őket. Partok számozása alapján nyilvánvaló hogy melyikkel kell kezdeni ^^
4/7 A kérdező kommentje:
Oh,ne hari.
2020. júl. 17. 19:21
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 17. 19:21
6/7 anonim válasza:
Semmi gond, szívesen. Jó szórakozást hozzá~
7/7 anonim válasza:
Első válaszoló én is köszönöm! Ez most nekem is nagyon kellett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!