Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » D.Gray Man Hallow folytatását...

D.Gray Man Hallow folytatását teljesen elkaszálták ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !!!

Nem tudom ki van képbe a D.Gray Man animevel de én régebben nagy fanja voltam. Még a Hallow folytatását is megnéztem ami 24 részt élt meg. Mi a helyzet vele ? Ennyire rossz lett az anime hogy be sem fejezik már ?

2020. júl. 19. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi hír, hogy folytatódna valamikor is.
2020. júl. 20. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó régi kérdés, mindenesetre..

24, aaah bárcsak. 13 részes volt.

Kérdezőnek: a manga eladások jók voltak, az anime nemtudom külföldön mennyire aratott, itt nem sokat ért el. De nem kaszálták el. A manga jelenleg is megy.

És itt bevonva az első válaszolót is. Nincs hír, mert amennyire tudom, azért álltak le 103 résszel mert beérték a mangát. Aztán jött 13 rész, de azis feldolgozta, ami 16-ban megvolt (3 havonta jönnek a fejezetek). A Hallow azthiszem 210 fejezetig volt, vagy valahogy így. Most a 239-nél járunk. Egy rész 2-3 fejezetet jelent. Nincs anyag. Ha folytatódik valaha, ahhoz is még biztos kell 2 év. Minimum. Ne ábrandozzon senki túlzottan (olvasd a mangát ha érdekel, amúgy már abban is kételkedem, hogy véget ér az én életemben), de azért a helyzet nem teljesen reménytelen.

2021. ápr. 4. 00:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Mikor a Hallow kijött akkor sokan lehúzták az animet mert " hogy nézhet ki ilyen rosszul ". Mondjuk nekem bejött a stílusa. Nem volt semmi bajom vele. Ha majd valamikor lesz folytatás én várni fogom, egyik top tier animém volt anno jó pár éve :)
2021. ápr. 4. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még ma is az. Nem nagyon olvasok (és ebből kifolyolag veszek) mangát, de ezt gyűjtögetem. Kár, hogy a mangát sem adták ki magyarul
2021. ápr. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!