Haikyuunak mikor jön a folytatása?
Figyelt kérdés
Meg hogy lesz folytatva? Film vagy egy 5. évad esetleg?2020. júl. 12. 23:31
1/7 anonim válasza:
nem hallottam filmről,de valamikor októberben kéne folytatodjon a 4. évadnak a második része
2/7 gvosidgh válasza:
Én úgy tudom, hogy 07.14.-én folytatják a 14. résztől.
3/7 anonim válasza:
Októberben jön a 4.évad 2. fele. (Inarizaki meccs, ami szerintem az egyik legjobb.)
(Egy fejezet van a mangából, sírni akarok.)
4/7 anonim válasza:
2-es, nem tudom, hogy miből gondolod azt, hogy holnap jönne a Haikyuu folytatása. Még a MyAnimeList oldalon sincs pontos adat, csak annyi, hogy októberben kezdődik el valamikor, ha minden a tervek szerint halad.
Ennél korábban semmiképpen sem fogják elkezdeni, csúszás viszont előfordulhat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2020. júl. 13. 13:37
6/7 anonim válasza:
A mangája az ebben a hónapban fejeződik be, e már megerősített. A következő évadot pedig mind az anidb, mind MAL októberre írja
7/7 anonim válasza:
igen a manga pont egy hét múlva fejeződik be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!