Ezeket az animéket érdemes lehet megnézni?
Eddig nem igazán tudtam eldönteni. Mert hallottam róluk jókat, viszont a kedvem eddig még nem jött meg egyikhez sem. Gondoltam talán mások tapasztalatai löketet adhatnak hozzá.
Lord El Melloi
Kekkai Sensen
Gintama
Monster
Elfen Lied
Gurren Lagann
Neon Genesis Evangelion
Monster, Gurren Lagann, NGE
Ezeket ajánlott
Amit érdemws, az a NGE, Monster, Gintama, Gurren Lagann.
A Kekkai Sensen nekem nem jött be, nem is néztem végig. Ha tetszenek az X-men féle cuccok, akár még be is jöhet.
Ha a Lord El Melloi az a Fate spinoff, amire gondolok, akkor kb egy szint az előzővel. Elkezdtem, nem fejeztem be, nem tett rám mély benyomást.
Az Elfen Lied pedig szimplán egy kalap szar.
Kekkai Sensen-t mindenképp,vicces és menők a harcok. Jó fej és nem szerencsétlen a főszereplő.
Gintama szintén vicces.
Kekkai Sensen: nekem tetszett, kicsit a Bungou Stray Dogs-hoz hasonlít
Gintama: ha bírod a hülyeséget, és nem riadsz vissza attól, hogy mennyi része van, akkor hajrá. Nekem először nem tetszett, aztán magnéztem a Sket Dance-ot, ami nagyon hasonlít rá stílusra, csak a mi világunkban játszódik, és ott szimpatikusabb volt a főszereplő. De azzal megszoktam ezt a stílust, így már a Gintamát is tudtamn élvezni.
Monster: Már többen ajánlották nekem is, bár még nem kezdtem bele. Ha nem zavar, hogy régi, és szereted a seineneket, akkor szerintem nézz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!