Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ezeket az animéket érdemes...

Ezeket az animéket érdemes lehet megnézni?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán tudtam eldönteni. Mert hallottam róluk jókat, viszont a kedvem eddig még nem jött meg egyikhez sem. Gondoltam talán mások tapasztalatai löketet adhatnak hozzá.

Lord El Melloi

Kekkai Sensen

Gintama

Monster

Elfen Lied

Gurren Lagann

Neon Genesis Evangelion

2020. júl. 15. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Monster, Gurren Lagann, NGE

Ezeket ajánlott

2020. júl. 15. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Kekkai sensen és Monster az amit láttam ezek közül. Nekem tetszettek.
2020. júl. 15. 12:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet kifejtősebb is a válasz. Például engem a csavaros történet és a mélyebb karakterek fognak meg. De élvezni tudok egy komikus agymenést is. :)
2020. júl. 15. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Monster, NGE igen. Elfen Lied egy nagy rakás, értelmetlen sz*r. A többit nem ismerem.
2020. júl. 15. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
a gintama egy vígjáték anime, ha sokat akarsz nevetni akkor nézd meg :)
2020. júl. 15. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A Gintama teljesen megéri, ha nem vársz a legelejétől nagy harcokat meg drámát. Leginkább epizódikus vígjáték, epizódok nagy része nem kapcsolódik egymáshoz. A karakterek nagy része szerethető, vicces is, na meg a szinkronszínészek is nagyon jók benne.
2020. júl. 15. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Amit érdemws, az a NGE, Monster, Gintama, Gurren Lagann.

A Kekkai Sensen nekem nem jött be, nem is néztem végig. Ha tetszenek az X-men féle cuccok, akár még be is jöhet.

Ha a Lord El Melloi az a Fate spinoff, amire gondolok, akkor kb egy szint az előzővel. Elkezdtem, nem fejeztem be, nem tett rám mély benyomást.

Az Elfen Lied pedig szimplán egy kalap szar.

2020. júl. 15. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kekkai Sensen-t mindenképp,vicces és menők a harcok. Jó fej és nem szerencsétlen a főszereplő.

Gintama szintén vicces.

2020. júl. 15. 19:05
 9/11 D-Mano ***** válasza:
77%
Szerintem viszont az Elfen lied megér egy próbát, nekem nagyon tetszett. Ha megnézed az első 2 részt, az még nem sok idő ráfordítás, de ennél az animénél pont elég arra, hogy kiderítsd, tetszik-e vagy sem.
2020. júl. 15. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Kekkai Sensen: nekem tetszett, kicsit a Bungou Stray Dogs-hoz hasonlít

Gintama: ha bírod a hülyeséget, és nem riadsz vissza attól, hogy mennyi része van, akkor hajrá. Nekem először nem tetszett, aztán magnéztem a Sket Dance-ot, ami nagyon hasonlít rá stílusra, csak a mi világunkban játszódik, és ott szimpatikusabb volt a főszereplő. De azzal megszoktam ezt a stílust, így már a Gintamát is tudtamn élvezni.

Monster: Már többen ajánlották nekem is, bár még nem kezdtem bele. Ha nem zavar, hogy régi, és szereted a seineneket, akkor szerintem nézz bele.

2020. júl. 16. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!